Grosjean: "Am decis unde concurez în 2016, dar nu vă pot spune încă"

de Daniel Popescu
Joi, 17.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean a stabilit deja echipa pentru care va concura în sezonul următor, însă nu a putut încă să o nominalizeze. Francezul este favorit să plece la noua echipă Haas.

Am luat decizia. Totul este clar în mintea mea şi ştiu ce se va întâmpla pentru mine în viitor. Nu va voi spune mai mult.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
Romain Grosjean are contract cu Lotus pentru sezonul 2016, însă situaţia sa a devenit incertă ca urmare a posibilităţii ca Renault să achiziţioneze echipa. Francezul a dezvăluit însă în Singapore că a luat deja o decizie finală cu privire la viitorul său, chiar dacă nu poate dezvălui care este acesta.

"Cred că singurul lucru pe care îl pot spune este decizia mea. Am luat decizia. Totul este clar în mintea mea şi ştiu ce se va întâmpla pentru mine în viitor. Nu va voi spune mai mult", a declarat el.

Presa internaţională speculează de mai mult timp că Grosjean este favorit să concureze anul viitor pentru noua echipă Haas. În contextul în care Renault nu a decis încă dacă va cumpăra Lotus, francezul nu ar fi putut deja să decidă să rămână la echipa de la Enstone.

Prin urmare, cel mai probabil el a ales să concureze pentru Haas.

O astfel de decizie ar elibera un loc în cadrul echipei, iar Sergio Perez este văzut drept un potenţial candidat. Totuşi, Force India a anunţat că prelungirea contractului mexicanului este doar o simplă formalitate.

Via GPUpdate

Comentarii (1)

  • Nu inteleg de ce s-a grabit sa decida echipa pentru anul viitor. Mai bine astepta sa vada daca poate concura pentru Renault. Mai bine la Renault decat la Haas
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru