Grosjean, tentat să concureze la Haas pentru a ajunge la Ferrari în 2017

de Daniel Popescu
Sambata, 19.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean este tentat să concureze un sezon pentru noua echipă Haas datorită perspectivelor de a semna un contract cu Ferrari pentru sezonul 2017.

Esential 2017 este anul in care Romain Grosjean spera sa concureze pentru Ferrari
Romain Grosjean a dezvăluit în avanpremiera Marelui Premiu al statului Singapore că a lua deja o decizie finală cu privire la echipa pentru care va concura în sezonul următor, fără însă să o nominalizeze.

Ipoteza este că francezul a acceptat o ofertă din partea noii echipe Haas, întrucât în prezent nu are garanţia că poate rămâne la Lotus anul viitor, în contextul în care Renault negociază achiziţionarea britanicilor. O astfel de decizie este surprinzătoare în condiţiile în care şansele ca Haas să aibă un monopost competitiv încă de la debutul în Formula 1 sunt minime.

Publicaţia Autosport susţine însă că Grosjean este dispus să sacrifice un sezon datorită perspectivei de a concura pentru Ferrari în sezonul 2017 în locul lui Kimi Raikkonen. Nouă echipă americană va utiliza motoare şi numeroase alte componente de la Ferrari, astfel că francezul va avea oportunitatea de a crea primele relaţii cu echipa italiană.

Când iei o decizie te gândeşti la prezent, la viitor şi la locul în care vrei să ajungi.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
Publicaţia Autosport afirmă că în realitate francezul nu a lua încă o decizia finală, însă pilotul pare sigur pe afirmaţiile sale şi  lăsat să se înţeleagă că are aspiraţii să concureze pentru Ferrari.
"Lucrurile se pot schimba mai mult sau mai puţin în fiecare zi, dar sunt destul de sigur de mine. Sunt mulţumit de alegerea mea. Când iei o decizie te gândeşti la prezent, la viitor şi la locul în care vrei să ajungi", a declarat el.

Grosjean a fost anunţat recent ca favorit să concureze pentru Haas în 2016, în timp ce al doilea loc ar urma să fie ocupat de un pilot de rezervă de la Ferrari, cel mai probabil Esteban Gutierrez. Anterior, echipa a anunţat că speră să anunţe oficial linia de piloţi până la sfârşitul lunii septembrie.

Via Autosport

Comentarii (9)

  • 1. va lua probabil o mare teapa... Haas va fi ceva gen Manor iar cota lui Grosjean va continua sa scada... e clar ca dupa ce l-au pierdut pe Hamilton italienii vor sa aleaga intre Ricciardo si Bottas (se pare ambii liberi de contract pentru 2017)... daca Ferrari il vroia pe Grosjean il luau din 2016
    2. Vergne e mai bun ca Gutierrez
    5 2
  • Pe ce psot vedem calificarileee?
    3 0
  • aici ..

    http://sports-tv.ro/Coolsport/Antena3ES.html
    4 0
  • Din pacate, desi are 4 canale de sport, Dolce Sport a ales sa nu transmita in direct calificarile din Singapore. Din cate am inteles, calificarile vor fi transmise la ora 19:00 pe Dolce Sport 1 sau Dolce Sport 2.
    9 0
  • Ba Grosjeane tu visezi la FERRARI dupa ce l-ai distrus peAlonso si le-ai nruit un titlu la piloti?tu si Maldonado n-aveti ce cauta in marele circ!
    3 2
  • Is pe spate Mercedes...in Q2 are Vettel , 0,907 fata de Hammilton .
    Q2 momentan :
    Vettel
    Kvyat
    Kimmy
    Riciardo
    Hamilton
    Rosberg
    Massa
    Grosjan
    Verstapen
    Botas

    mari surprize nu se intampla, toti au facut ture pe super soft. Ingrozitor de puternic arata Ferrari si RedBull
    5 0
  • ion 01
    dolce sport= idioti!
    10 0
  • Q3
    pol Vettel
    Riciardo
    Kimi
    Kvyat
    Hamilton ( 1,49...)
    Rosberg
    6 0
  • Team Mcl
    Grosjean la Ferrari??? Poate ca mecanic sau in cel mai bun caz pilot de rezerva! Unii oameni chiar nu-si cunosc limitele si potentialul !!!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru