Grosjean vrea să concureze pentru Ferrari, McLaren sau Mercedes cel târziu în 2016

de Daniel Popescu
Vineri, 31.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean a dezvăluit că speră să concureze pentru Ferrari, McLaren sau Mercedes cel târziu în sezonul 2016 şi că are o clauză potrivit căreia poate pleca de la Lotus la sfârşitul acestui an.

Nu este un secret că vreau să fac parte dintr-o echipă mare, şi anume Ferrari, McLaren sau Mercedes, iar unele dintre ele nu au anunţat încă liniile pentru 2015, aşa că există încă speranţe.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
Romain Grosjean nu a anunţat încă numele echipei pentru care va concura în sezonul următor, însă a dezvăluit că are o clauză potrivit căreia poate părăsi Lotus la sfârşitul acestui an.

Ambiţia francezului este însă să ajungă la Ferrari, McLaren sau Mercedes cel târziu în 2016 şi sugerează că în opinia sa Red Bull Racing nu este una dintre marile echipei.

"Am contract, dar am opţiunea să plec. Nu este un secret că vreau să fac parte dintr-o echipă mare, şi anume Ferrari, McLaren sau Mercedes, iar unele dintre ele nu au anunţat încă liniile pentru 2015, aşa că există încă speranţe, pentru că vreau să mă alătur unei astfel de echipe în 2015, cel târziu în 2016. Vreau să fiu campion şi pentru a face asta trebuie să plec", a declarat francezul.

Cu toate acestea, Grosjean a admis că cel mai probabil va continua alături de Lotus pentru cel puţin încă un sezon, mai ales că echipa va utiliza motoare Mercedes începând de anul viitor.

"Nu vreau să părăsesc Lotus când este atât de jos şi cred că anul viitor nu va fi prea rău.

Dacă rămân, sunt bucuros să rămân, deoarece cred că putem gusta din nou şampania de câteva ori. Este bine de ştiut (n.r - că vom avea motor Mercedes), dar asta nu ne transformă automat în câştigători. dar este bine să cunoaştem potenţialul motorului şi să aflăm care este deficitul nostru", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (7)

  • bogdan
    Si eu vreau la fel. Adik sa concurez pentru Ferrari, Mclaren sau Mercedes. Dak se poate kiar din 2015.
    5 1
  • Sunt locuri libere la DACIA-Logan !
    Baby, it's a gift !
    4 1
  • Totusi am impresia ca Grosjean inca nu e un pilot de top sau care sa aiba potentialul de e deveni unul. Din tanara generatie cred ca au potential Ricciardo, Botas, Hulkenberg si poate inca vreo 2 nume tinere
    1 0
  • Mi se pare natural sa-si doreasca sa concureze pentru echipe mai bune si mai tari dar, sa vedem ce o sa faca in 2015 pe un motor mai bun decat cel actual. Asta daca Lotus va prinde acel 2015 pentru ca numa vesti proaste vin de la ei, si toate au legatura cu partea financiara. Alaturi de Sauber, au ceva probleme financiare, si vad ca si Force India s-a alaturat acestui grup. Poate se trezeste Todt zilele astea si face ceva, ca Ecclestone este dus de mult cu pluta.

    Un buget de 100 milioane euro (dolari, whatever) este mult pentru cateva echipe, dar la ce pierderi au Lotus si Caterham... + Marrusia... sa fim sinceri, le este greu sa obtina ceva performante, macar decente.
    4 0
  • cristi
    Toti vor,dar.....
    3 0
  • vise taica,vise ......
    4 0
  • lasa, sa stea acolo unde e ..kamikaze...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru