Inginerul de cursă al lui Vettel, promovat ca şef al departamentului de inginerie

de Daniel Popescu
Joi, 28.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a confirmat că Guillaume Rocquelin, inginerul de cursă al lui Sebastian Vettel, va fi promovat în postul de şef al departamentului de inginerie pentru curse începând din sezonul 2015.

Esential 4 titluri mondiale a cucerit Sebastian Vettel in Formula 1 cu Guillaume Rocquelin in calitate de inginer de cursa
Red Bull Racing a dezvăluit în această săptămână primele măsuri pe care le va lua în privinţa departamentului tehnic după retragerea lui Adrian Newey din funcţia de director tehnic la sfârşitul actualei campanii.

Astfel, Guillaume Rocquelin, inginerul de cursă al lui Sebastian Vettel, va fi noul şef al departamentului de inginerie pentru curse începând din sezonul 2015.

Mutarea a fost anunţată încă de săptămâna trecută de mai multe publicaţii internaţionale şi vine astfel să până punct colaborării directe dintre Rocquelin şi Vettel, care a început în sezonul 2009 şi care a avut ca rezultat patru titluri mondiale consecutive.

În plus, Red Bull Racing a confirmat şi numele viitorului inginer de cursă al lui Vettel. Acesta va fi Gianpiero Lambiase, care în prezent este inginerul de cursă al lui Sergio Perez la Force India.

Red Bull a anunţat şi că Vettel va utiliza un nou şasiu începând din Marele Premiu al Italiei, întrucât echipa suspectează că prestaţia modestă de la Spa-Francorchamps a fost cauzată de o defecţiune tehnică.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru