Întârzierea lui Vettel la boxe, cauzată de o piuliţă "stupidă"

de Daniel Popescu
Luni, 22.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a pierdut ultimul loc pe podium în Marele Premiu al Austriei din cauza unei piuliţe "stupide", potrivit Scuderiei Ferrari.

Am avut problema cu piuliţa şi nu este pentru prima oară, aşa că trebuie să ne asigurăm că nu se mai întâmpla.

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Sebastian Vettel ar fi trebuit să termine Marele Premiu al Austriei pe locul trei, însă a pierdut timp preţios la intrarea la boxe din cauza dificultăţii mecanicilor de a retrage pneul dreapta-spate de pe monopost.

De această problemă a profitat Felipe Massa, care l-a devansat pe german şi şi-a păstrat ulterior locul trei. Maurizio Arrivabene, şeful Scuderiei Ferrari, afirmă că problema a fost generată de o piuliţă şi că mecanicii nu au nicio vină pentru cele întâmplate.

"Am avut problema cu piuliţa şi nu este pentru prima oară, aşa că trebuie să ne asigurăm că nu se mai întâmpla. Nu este o problemă a mecanicilor, a fost problema noastră şi trebuie să o rezolvăm. Vettel a făcut o cursă foarte bună, dar am aruncat încă o dată la gunoi un podium pentru o piesă stupidă care trebuie rezolvată cât mai repede.

Pentru mine este inacceptabil", a declarat italianul citat de agenţia de presă Reuters.

Am avut o problemă, dar în general băieţii sunt cei mai rapizi în pitlane.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Vettel a evitat să-şi acuze echipa de neglijenţă în cadrul opririi la boxe şi este convins că lucrurile se vor îmbunătăţi până la următoarea cursă din Marea Britanie, care va avea loc în 5 iulie.

"Problema de la oprirea la boxe este ceva ce se poate întâmpla. Am avut o problemă, dar în general băieţii sunt cei mai rapizi în pitlane, aşa că nu putem da vina pe nimeni. Sunt o echipă, iar când forţezi limitele astfel de lucruri se pot întâmpla. A fost un pic dezamăgitor că am pierdut podiumul, dar sunt sigur că vom fi mai bine şi că ne com concentra pe cursa următoare", a precizat germanul.

Via Reuters

Comentarii (5)

  • Ceva ii putred in Danemarca si la Ferrari, este absurd cum se lupta cu dintii si cu ei insasi sa nu castige...... Nu masina Ferrari a progresat de anu trecut ci Williams nu a mai fost la acelasi nivel...... Au doi piloti buni dar.....
    5 18
  • Greseala celor de la Ferrari a facut dreptate .In Australia Vettel a castigat locul 3 la boxe iar acum s-a intors roata oricum a fost comic ca vitelusul nu a fost in stare dupa sa treaca de o un pilot slab.Nu-mi place Massa dar ieri m-am bucurat ca a prins podiumul
    17 28
  • c.daniel
    @lcr: Massa e slab la depasiri, dar la defensiva si alergat, e bun. Oricum, are ditamai experienta. Eu sunt fan Hamilton, dar anul asta chiar imi place de Vettel. Numai cand il vad pe podium ca este singurul dintre cei 3 care are zambetul pe buze, si chiar se bucura de curse. Hamilton ma dispera ca are o fata de terminat psihic, de fiecare data cand este pe 2. Plm.
    24 7
  • Fetel se bate pentru titlu. Sigur ca da.
    3 7
  • Fetel s-a batut cu Williams-ul inferior al lui Massa de i-au sarit piulitele!
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru