Lotus anunţă update-uri semnificative pentru Spania

de Daniel Popescu
Luni, 04.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus pregăteşte un update major pentru Marele Premiu al Spaniei, în timp ce Toro Rosso nu va mai aduce îmbunătăţiri semnificative pentru monopost în acest an.

Lotus se alătură echipelor care vor introduce update-uri majore pe monoposturi cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Echipa britanică a punctat în ultimele două curse din China şi Bahrain şi speră să lupte cu Red Bull Racing pentru statutul de a patra forţă a Formulei 1 ca urmare a îmbunatăţirilor pregătite pentru Barcelona.

"Multe echipe vor aduce upgrade-uri la prima cursă europeană a sezonului şi lucram pentru a aduce un pachet suficient de semnificativ în termeni de plăci exterioare. În privinţa aşteptărilor noastre, nu există niciun motiv să nu avem o cursă bună la Barcelona, la fel ca în China şi Bahrain", a precizat Nick Chester, directorul tehnic al Lotus.

Urmareste Automarket
În schimb, cei de la Toro Rosso nu vor mai aduce update-uri majore pe parcursul acestui sezon,.
A doua echipă a celor de la Red Bull a adus un pachet semnificativ la a treia sesiune de teste de iarna de la Barcelona şi îşi propune să ocupe locul cinci în clasamentul constructorilor, însă planurile vor fi bulversate de strategia dezvăluită de Carlos Sainz Jr.

"Este evident că vom aduce câteva update-uri aerodinamice, dar nu multe. Cel mai mare update aerodinamic a fost evident cel de la al treilea test de la Barcelona. Acum, fiecare upgrade va fi mult mai mic", a declarat spaniolul.

Via Lotus, Autosport

Comentarii (2)

  • Cei de la Toro Rosso au lucrat foarte mult in sesiunile de teste premergatoare sezonului actual, dar daca vor sa tina pasul, as spune ca trebuie sa mai aduca upgradeuri, poate chiar la fiecare cursa. Cei de la Lotus au facut un mare pas inainte, nu sunt inca foarte fiabili, iar Maldonado... eh... sta greu cu masina pe pista, vrea la pascut, se crede calut Ferrari.

    P.S. Ar fi tare ca cei de la Lotus sa se bata cu cei de la Williams dupa numai patru curse lol!
    8 2
  • gigi k rai
    cie de la lotus erau ok cand il aveau pe kimi si-au castigat si 2 curse si cateva podiumuri dar neseriosi cu salariile . anu asta au schimbat furnizorul de motoare caci altfel erau langa mclaren . e posibil ca si celor de la mercedes sa le faca figura. dar nui va depasi pe cei de la rbr
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru