Lotus speră să-l convingă pe Grosjean să rămână la echipă în 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean este principala opţiune a celor de la Lotus pentru sezonul 2015 alături de Pastor Maldonado, iar echipa speră să-l convingă pe francez să-şi prelungească contractul.

Intenţia noastră este ca Grosjean să rămână la Enstone şi să continuăm ceea ce a fost un parteneriat grozav.

Federico Gastaldi
Sef Lotus
Lotus a anunţat cu ocazia Marelui Premiu al Germaniei prelungirea contractului cu Pastor Maldonado pentru sezonul 2015.

În schimb, negocierile cu Romain Grosjean sunt în curs, iar francezul nu este încă pregătit să-şi pună semnătura pe un nou contract, în primul rând din cauza rezultatelor modeste înregistrate în acest sezon.

"Ca pilot de top, Grosjean nu este mulţumit de sezonul 2014, la fel ca toată lumea din echipă. Nu putem confirma nimic în acest moment, iar momentul potrivit va fi acela în care ambele părţi vor putea anunţa ceva. Tot ce pot spune este că intenţia noastră este ca Grosjean să rămână la Enstone şi să continuăm ceea ce a fost un parteneriat grozav", a declarat şeful Federico Gastaldi.

▶ Analiză: Grosjean riscă să rămână fără echipă în sezonul 2015

Pe de altă parte, Gastaldi a dezvăluit că acordul lui Maldonado era deja valabil pentru anul viitor şi că anunţul oficial a venit doar ca o confirmare a proiectului pe termen lung.

"Maldonado face parte din viitorul nostru şi este o rutină pentru ambele părţi să confirme că are un contract multi-anual şi că va fi într-unul dintre cokpiturile noastre în sezonul următor", a adăugat el.

Lotus este pe punctul de a anunţa că va utiliza motoare Mercedes începând din sezonul următor, element care ar trebui să aibă drept efect o îmbunătăţire a performantelor.

Via Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru