Marussia revine asupra deciziei şi îi va permite lui Chilton să concureze în Belgia

de Daniel Popescu
Vineri, 22.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia a anunţat vineri că pilotul titular Max Chilton va concura pentru echipa în Belgia, deşi joi seara dezvăluise înlocuirea acestuia cu pilotul de rezervă Alexander Rossi.

Esential 11 milioane de euro este suma estimata pe care o plateste Max Chilton pentru a concura pentru Marussia in sezonul 2014
Marussia a anunţat joi seară că Max Chilton şi-a pierdut locul în echipă pentru Marele Premiu al Belgiei, cel mai probabil din cauza faptului că nu a plătit la timp ultima rată financiară menţionată în contract.

Britanicul urma să fie înlocuit de pilotul de rezervă Alexander Rossi, care de altfel participă vineri dimineaţă la prima sesiune de antrenamente libere.

Cu toate acestea, Marussia a anunţat vineri că a revenit asupra deciziei şi că Chilton va fi coechipierul lui Jules Bianchi pe parcursul Marelui Premiu al Belgiei, cu excepţia primei sesiuni de antrenamente. Răsturnarea de situaţie a fost posibilă, cel mai probabil, ca urmare a faptului că Chilton a plătit în ultimul moment suma necesară pentru a-şi păstra locul în cadrul echipei.

Anterior, cei de la Marussia precizau că schimbarea lui Chilton cu Rossi avea doar caracter temporar şi că este în negocieri cu mai mulţi investitori care să ajute financiar echipa. "Marussia este în prezent în negocieri cu mai mulţi noi investitori şi ne aşteptam ca situaţia să fie rezolvată până la următoarea cursă din calendarul Formulei 1 de la Monza", preciza echipa rusă într-un comunicat de presă.

Via Marussia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru