McLaren confirmă încă o dată interesul pentru Alonso

de Daniel Popescu
Sambata, 24.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis a confirmat că speră să-l aducă pe Fernando Alonso la McLaren în sezonul 2015, atunci când echipa britanică va utiliza motoare Honda.

Esential 2007 este sezonul in care Fernando Alonso a mai concurat pentru McLaren
McLaren a dezvăluit încă din toamna anului trecut că este interesată să-l readucă la echipă pe Fernando Alonso, iar britanicii şi-au manifestat din nou dorinţa cu ocazia Marelui Premiu al statului Monaco.

Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, încearcă să pună la punct un plan prin care McLaren să revină în lupta pentru titlu în sezonul următor, atunci când britanicii vor reface parteneriatul cu producătorul de motoare Honda.

Planul include însă şi recrutarea unui pilot de top, iar ţinta principală este Fernando Alonso, chiar dacă spaniolul este încă sub contract cu Ferrari. Dennis a avut o relaţie tensionată cu Alonso în sezonul 2007, care a culminat cu rezilierea prematură a contractului pilotului spaniol cu McLaren.

Alonso ar fi bine venit înapoi la McLaren. Nu am nicio problemă, cel mai important lucru pentru noi este să câştigăm din nou.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
"Alonso ar fi bine venit înapoi la McLaren.
Sunteţi surprinşi că vorbesc despre Alonso? Nu am nicio problemă, cel mai important lucru pentru noi este să câştigăm din nou. În 2015 vom avea motor Honda şi avem nevoie de un pilot grozav"
, a declarat el.

Între timp, Alonso s-a aflat în centrul unui conflict verbal de la distanţă cu oficialii Ferrari. După ce şi-a exprimat nemulţumirea că nu este lăudat pentru calităţile sale, preşedintele Luca di Montezemolo i-a transmis că este cel mai bun pilot din lume.

Pentru moment, dublul campion mondial susţine că se simte fericit la Ferrari, echipă pentru care ar vrea să câştige un titlu mondial. "Sunt fericit. Am o viaţă grozavă, sunt pilot Ferrari, nu poate fi cu mult mai bine. Un al treilea titlu ar fi cireaşa de pe tort. Forate mulţi piloţi grozavi au câştigat trei titluri", a explicat el.

Via F1Zone

Comentarii (17)

  • Test Driver 01
    Imi pare rau sa-i dezamagesc pe cei de la McLaren dar in 2015 nu vor avea nici un motor Honda, ci sigur un motor Mercedes. Restul vedem in 2015, ce-o sa mai fie.
    6 13
  • daca nu ai Hamilton te multumesti si cu Alonso, asta e
    9 18
  • Nu Ron Dennis il vrea pe Alonso. Dar Ron este un afacerist in primul rand... Honda il vrea pe Alonso, vreun sus pus de la Honda care nu are habar cum se mananca F1 dar are banu si/sau decizia in mana. Eu sper sa se finalizeze transferul asta, din doua motive: in primul rand, tifosii for fi pusi in grea incercare ... :)) In al doilea rand vreau sa-l vad pe Alonso cum o mai ia pe coaja o data la McLaren, de data asta de la Magnussen
    7 22
  • Alonso nu osa fie batut de Mag ,cum se intimpla la ,,Minarii ,,de la RBR Bravo Rici
    9 2
  • aha!deci pina in 2015 sa se termine spy-gate-urile,si alte chestii ca vine "Spune-Tot" inapoi la echipa !
    3 6
  • Vorbesti prostii iarasi testerule. Motorul Honda este deja gata. Baza din Milton Keynes pentru intretinerea motoarelor este aproape finalizata. Nici o alta sursa nici macar uns ingur zvon referitor la faptul ca Honda nu ar da motoare pentru Mclaren nu exista in nici o limba.
    Vezi ca tin comentariul asta in arhiva sa ti-l arunc in fata cand utilieaza motor Honda anul viitor.
    7 3
  • cam greu sa inghiti interesul tuturor granzilor pentru Alonso...dar asta e, traiti cu asta, Alonso va merge sau va ramane exact unde vrea muschiul lui . Doar e cel mai tare brand dintre pilotii de f1 din lume. Cu "doar" 2 titluri. Vettel nu e curtat de nimeni. Nici macar de Riciardo. Hasmilton? Il umfla Rosberg.
    9 3
  • Hash3n2
    Alonso ar fi cel mai terminat om daca s-ar intoarce la mclaren dupa ce i-au facut in 2007.
    6 1
  • GrosJan
    sa merga sanatos la McLaren sa plece iar sifonat de acolo. Uite ca si Kimi s-a fript o data cu Ferrari si s-a intors sa se friga iar.

    Normal ca va merge Alonso la McLaren daca Ferrari renunta la el si e posibil sa o faca, la RBR nu au nevoie de batrani, la Mercedes sunt doi piloti chiar si mai buni.

    In alta parte nu-i da nimeni salar mare asa ca nu are de ales - McLaren. Voi nu aveti nimic de pierdut, puteti fi fani "pana la moarte", nu pierdeti si NU CASTIGATI nimic cu asta, dar daca ar fi vorba de milioane de euro v-ati vinde si sufletul nu doar apartenenta imaginara la o echipa
    3 8
  • calugaru
    Grojane iar faci pe apostolul din pustie da tot aiurea in tramvai vorbesti. Ferrari nu numai ca nu renunta la Alonso dar se vor zbate sa-l tina la ei cat de mult posibil.
    5 1
  • nu pleaca Alonso de la Ferrari. Pai unde mai are el locul de pilot nambar oan garantat, cu strategii mai bune, prioritate la boxe si la implementarea upgrade-urilor? Renault cu Briatore nu mai sunt. Dar mno, nu depinde doar de el, mai trebuie sa vrea si Ferrari sa il pastreze
    1 3
  • Ha,ha,ha...
    Poate pleca,poate ramane...pentru tifosii importanta este echipa,iar daca sunt si rezultate,cu atat mai bine! Parerea mea ca fanii Ferrari vor rezultate,nu neaparat un nume,dar Alonso merita,merita sa castige un titlu cu Ferrari...s-a zbatut mult,probabil ca a si muncit mult cu echipa!

    Si da,nici eu nu-l il aveam la suflet cand l-a "intrerupt" pe Michael,dar...a ajuns le ei si a confirmat ca a fost alegerea buna pentru Ferrari !
    3 0
  • Abia dupa plecarea soferului bancii , Ferarri isi va reveni ....drum bun si un praz verde !!!
    3 4
  • Hahahaaleluia
    l-a "intrerupt" pe Michale. Va ungeti la suflet cu porostia asta, nu? Michael a mai pierdut titluri, daca nu au fost pneurile si fiabilitatea ca in 2006 a fost altceva. Au castigat si Hill si Villeneuve si Mika in fata lui din diverse motive chiar daca tot Michael era cel mai bun asa cum a fost sin in 2006. Apoi Michael s-a retras si a mai si imbatranit dupa. Nu poti sta competitiv in F1 90 de ani, asta cu intreruptu e gogonata rau.

    Ca Alonso merita un titlu cu Ferrari? Eu cred ca nu. A avut doua sanse mari pe care un adevarat campion nu le rata din lipsa de valoare sau concentrare cum facu Alonso.
    1 3
  • dupa ce pleaca Alonso de la ei o sa tin iarasi cu Ferrari. Oricum nu vor castiga ceva cu el acolo, daca ei dezvolta masina sa i se potriveasca lui Alonso iar el e de pluton in pluton o duce
    3 2
  • nici Massa si nici Kimi nu au ce sa faca cu o masina facuta pentru Alonso. Kimi cand a fost Todt si au dezvoltat masina pentru el a castigat. A plecat Todt si au trecut cu dezvoltarea in favoarea lui Massa si au fost la un viraj de titlu. Cu Alonso e dezastru total (cel putin pentru mine, un fan Ferrari "in rezerva" pana pleaca pramatia aia spaniola de acolo), se zbate de ani de zile cu locuri 3 - 9 cu toata echipa si dezvoltarea in spate. Si Schumacher a fost favorizat dezvoltand masina dupa preferintele lui dar avea sens sa faca asta, Schumacher confirma si reconfirma ca e un pilot de clasa cu care poti castiga
    2 2
  • Granzii Ilinca
    il iau io la mini pi ulita. Competitie di trotinete si carucioare. Io mi's Granzii si imi arat interesul pentru Alonso
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru