McLaren susţine că Button va rămâne la echipă şi în sezonul 2016

de Daniel Popescu
Marti, 07.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis susţine că Jenson Button va concura pentru McLaren şi în sezonul următor, întrucât contractul său este valabil şi în 2016.

Button are contract pe doi ani cu McLaren. Nici măcar nu ne gândim la piloţi în acest moment.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
Presa internaţională a speculat în ultimele săptămâni că viitorul lui Jenson Button la McLaren este incert, mai ales ca britanicii îl au ca pilot de rezervă pe Kevin Magnussen.

Cu toate acestea, Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, afirmă că britanicul va rămâne la McLaren, mai ales că are deja contract pentru sezonul 2016. "Button are contract pe doi ani cu McLaren. Nici măcar nu ne gândim la piloţi în acest moment", a declarat el pentru postul britanic de televiziune SkySports.

Cu numai două luni în urmă, directorul de curse Eric Boullier afirma că Button are contract pe un singur sezon şi că nu au început încă negocierile pentru sezonul 2016.

McLaren se gândeşte la modalităţile prin care îşi poate îmbunătăţi performanţele, după ce în primele nouă curse a obţinut doar 5 puncte. Dennis este încrezător că Honda va reuşi să aducă îmbunatăţiri semnificative pentru motor care vor oferi piloţilor oportunitatea de a obţine rezultate superioare celor din prima jumătate a campaniei.

"Nimic nu este mai sigur decât că vom reveni.

Cred că vom reveni pas cu pas, vrem să credem tot ce ne este spus de către partenerii noştri de la Honda. Dacă vor oferi ceea ce promit, nu există nicio îndoială, vom fi mult mai competitivi în următoarele curse", a adăugat el.

Totuşi, cu numai câteva zile în urmă, Alonso afirma că McLaren va obţine rezultate mai slabe în următoarele trei curse din Ungaria, Belgia şi Italia din cauza configuraţiilor propuse de circuitele Hungaroring, Spa-Francorchamps şi Monza.

Via SkySports

Comentarii (9)

  • La McLada se intampla ca si in Romania - *revenire pas cu pas* .... parca am mai auzit asta candva si vedem rezultatele in fiecare zi !!! Alonso este problema , asta nu stie sa dezvolte o masina de f1 ....
    3 5
  • Button l-a facut pe Hamilton sa fuga de la McLaren (il batea in curse). I-a dat la o parte pe Perez, Magnussen. Ramane in 2016, daca pleaca cineva ala este Alonso. Button este poate cel mai bun dintre campionii mondiali de dupa Schumacher.
    9 6
  • ayrton4ever
    =)))... de multa vreme intru pe site doar pentru "comment-uri"... articolele nici nu le mai citesc (ma opresc la titlu), sunt de toata jena... dar na, mai rad si eu putin cand citesc ce pot debita unii sau altii... "DOTule", ai intrat in top 5 aberatii citite de mine pe site-ul asta plin de specialisti. Cireasa de pe tort e convingerea ta de neclintit, "atotstiutorule" =))))))))))
    6 3
  • @.
    Hamilton trebuie sa ii multumeasca lui Button pentru asta. Baiat destept Button, el a ramas la McLaren unde nu a mai castigat din 2012, iar Hamilton a luat deja un tittlu cu Mercedes si catiga pe banda rulanta. =)))))
    1 0
  • magnus
    Daca Button nu avea un sezon 2009 asa bun, McLaren nici nu il luau ca pilot de teste, ce spui tu "." este o aberatie. Button in toata cariera lui a avut un singur sezon in care s-a luptat pentru titlu (2009). Daca multi spun ca Vettel este campionul de carton, atunci Button ce e?
    1 1
  • @ayrton4ever

    AFERIM... comentariile unora dintre " comentatorii de serviciu,"... asa cum am fost catalogat si eu pe buna dreptate poate pe Pitstops, sunt BETON
    0 0
  • asta cu punctu'-n cap
    Bah, tu esti un troll prost si cam atat. Intr-o fraza ai reusit sa pui atata prostie ca meriti un premiu national.
    1 1
  • Button i-a batut ca la fasole cand a avut o masina. O singura data a avut masina !!!!!
    Apoi cu Hamilton si acum cu Alonso nu ii este deloc greu. A fost mereu mai bun decat coechipierul. Are un titlu in timp ce altii au 2 sau 4 ca au avut mai multa sansa decat el. DA, el merita titlul ala mai mult decat isi merita altii titlurile
    1 0
  • tocmai, Button nu a avut masinile lui Vettel. Singura data cand a avut o masina de titlu a facut galop de sanatate. L-a batut pe Hamilton. Acum il bate pe Alonso. Ce mai vreti?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru