OFICIAL: Românul Colin Kolles, concediat de la Hispania

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.12.2011
Hispania Racing a anunţat despărţirea de şeful Colin Kolles, justificând decizia prin "noua direcţie" în care se îndreaptă echipa pentru sezonul 2012.

Hispania Racing a confirmat miercuri informaţiile care circulă în presa europeană de câteva săptămâni cu privire la o iminentă despărţire de Colin Kolles.

Germanul de origine română va părăsi funcţia de şef al echipei începând din 15 decembrie, decizie justificată de Hispania prin faptul că echipa îşi va muta sediul central în Spania.

"Hispania şi Colin Kolles au ajuns la o înţelegere pentru a înceta colaborarea. Prin urmare, şeful echipei îşi va abandona postul în 15 decembrie. Acest lucru se întâmplă datorită noii direcţii pe care a luat-o echipa şi ca urmare a deciziei de a muta sediul central în Spania. Hispania doreşte să-i mulţumească lui Colin Kolles pentru munca şi dedicaţia sa pe parcursul acestor doi ani şi îi doreşte mult succes în proiectele viitoare", precizează Hispania într-un comunicat de presă.

Hispania Racing a utilizat până în acest sezon o facilitate deţinute de Kolles în Germania, însă nu mai are nevoie de aceasta ca urmare a mutării sediului în Spania.

Via | Hispania

Taguri: Hispania, Kolles

Comentarii (1)

  • HA HA
    Asta reuseste de peste tot sa fie dat afara cu un sut in fund. E talent...:)))
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru