OFICIAL: Vişoiu va concura în GP3 în 2013 pentru echipa lui Webber şi Horner

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu va rămâne în GP3 şi în sezonul 2013 şi va concura pentru MW Arden, echipa patronată de Mark Webber şi Christian Horner. Unul dintre coechipierii săi va fi Carlos Sainz Jr.

Robert Visoiu şi-a asigurat prezenţa în competiţia GP3 şi în sezonul 2013, după ce a semnat un contract pe un an cu MW Arden.

Aceasta este echipa care a încheiat sezonul 2012 pe locul doi şi a fost fondată de Mark Webber, unul dintre piloţii Red Bull Racing, şi Christian Horner, şeful echipei campioane din Formula 1.

În plus, piteşteanul va fi coechipier cu Carlos Sainz Jr, fiul dublului campion mondial de raliuri Carlos sainz, şi cu Daniil Kvyat, amândoi făcând parte din programul Red Bull pentru dezvoltarea tinerelor talente. Contractul a fost semnat la două luni după ce Vişoiu a efectuat un test de GP3 pentru MW Arden.

Urmareste Automarket
"MW Arden este o echipă profesionistă.
Mi-am dat seama de acest lucru încă din testele de acum două luni. Un exemplu în acest sens este felul în care analizează datele de telemetrie şi modul în care gestionează fiecare ieşire pe circuit"
, a declarat el. Vişoiu a debutat în GP3 în sezonul 2012 la echipa Jenzer Motorsport, terminând pe locul 14 în clasamentul general cu 24 de puncte.

Via PMRacing

Comentarii (7)

  • GrosJan
    sigur va fi asa :))
    2 6
  • Succes Robert!
    9 1
  • no-name
    Iti doresc succes din toata inima Robert!
    7 2
  • Bravo Robert. De abia astept noul sezon
    3 2
  • sper sa ajungi la mclaren sau la reddbull intro zi
    6 1
  • GrosJan
    mult succes Visoiu.
    3 1
  • Bravo Robert - iti uram succes in noul sezon si o cariera superba . Talent ai , speram ca vei gasi si sponsorizari samd . Suntem mandrii ca ne reprezinti acolo - Asteptam cu nerabdare inceputul de sezon !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru