Perez şi-a prelungit contractul cu Force India

de Daniel Popescu
Sambata, 22.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a anunţat semnarea unui nou contract multianual cu Sergio Perez, care va rămâne astfel coechipierul lui Nico Hulkenberg şi în sezonul 2015.

Esential 47 de puncte a obtinut Sergio perez in sezonul 2014
12 este locul ocupat de Sergio Perez in clasamentul general
3 este cel mai bun rezultat obtinut de Sergio Perez in sezonul 2014 (Bahrain)
4 este cea mai buna clasare in calificari a lui Sergio Perez (Bahrain)
Force India a oficializat sâmbătă la finalul calificărilor din Abu Dhabi un nou contract cu Sergio Perez. În condiţiile în care echipa indiană activase deja o opţiune de prelungire pentru 2015, singura miză era semnarea unui nou contract pe termen lung, iar negocierile dintre cele două părţi au fost finalizate cu succes.

Perez este încântat de faptul că va continua alături de Force India şi consideră că stabilitatea este importantă după ce anul trecut a pierdut postul la McLaren după un singur sezon petrecut la Woking.

"Aici mă simt ca acasă şi sunt dedicat total.

Mă bucur de curse şi am sărbătorit deja împreună câteva rezultate speciale. Este important pentru mine să mă stabilizez într-o echipă şi să am ceva continuitate. Echipa mi-a oferit un monopost competitiv în acest an şi cred că putem continua să obţinem lucruri grozave împreună în viitor", a declarat mexicanul.

Force India nu a precizat însă durata exactă a noului contract semnat cu Perez. Anunţul vine la o lună după ce echipa i-a prelungit contractul şi lui Nico Hulkenberg.

La rândul său, Vijay Mallya, coproprietarul Force India, susţine că prelungirea acordului cu Perez era logică în contextul calităţilor demonstrate de pilotul mexican pe parcursul acestui an.

"Este un pilot adevărat care a făcut o treabă fantastică în acest sezon. Întreaga echipă a fost impresionată de viteza lui, la fel ca şi de rolul său din afara circuitului. Are un viitor luminos în Formula 1 şi vom face tot ce putem pentru a-i oferi un echipament pe măsura talentului său", a precizat indianul.

McLaren şi Toro Rosso au rămas singurele echipe care nu şi-au confirmat încă liniile integrale de piloţi pentru sezonul 2015.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru