Petrov vrea să revină în Formula 1 cu un buget de 25 de milioane de euro

de Daniel Popescu
Marti, 01.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vitaly Petrov speră să revină anul viitor în Formula 1 după ce a reuşit să atragă sponsorizări în valoare de 25 de milioane de euro.

Esential 3 sezoane a concurat Petrov in Formula 1
Rusia ar putea avea anul viitor doi piloţi pe grila de start a Formulei 1.

Pe lângă Sergey Sirotkin, care are locul ca şi asigurat la Sauber dacă va obţine superlicenţa, Vitaly Petrov intenţionează să revină în competiţie după ce Oksana Kosachenko, fostul său manager, a dezvăluit că a reuşit să strângă 25 de milioane de euro din sponsorizări.

Fostul pilot al echipelor Lotus şi Caterham nu a comentat această sumă, însă a admis că speră să revină în Formula 1.

"Cred că Oksana ştie mai multe decât oricine în toate proiectele. Nu am nimic de comentat şi nu ştiu ce să spun. Ştim că unele echipe au îngrijorări din cauza banilor, aşa că există o şansă pentru piloţii care pot ajuta în această privinţă. Dar în acest moment nu este nimic nou de spus. Pentru mine nu este un dezavantaj dacă unele echipe aşteaptă un pic mai mult înainte să decidă piloţii", a declarat el.

Presa internaţională speculează că Petrov ar putea semna un contract cu Marussia, echipa deţinută de constructorul rus omonim.

În cele trei sezoane petrecute în Formula 1, Petrov a obţinut un singur podium, în marele premiu al Australiei din 2011, pe vremea când concura pentru Lotus.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru