Feedback

Sebastian Vettel

Joi, 27 Iulie

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Hamilton și Vettel, luptă echilibrată pe canicula maghiară

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor înfrunta temperaturi de 34 de grade în lupta pentru victorie în cursa de la Hungaroring, în care pilotul echipei Mercedes are un ascendent moral în fața rivalului său.
Marti, 25 Iulie

Formula 1: Vettel explică revenirea spectaculoasă a rivalilor de la Mercedes: "Sunt mai buni în calificări"

Sebastian Vettel consideră că Mercedes a câștigat 3 dintre ultimele 4 curse datorită performanțelor mai bune obținute în calificări.
Luni, 17 Iulie

Formula 1: Vettel, surprins de pana de cauciuc suferită la Silverstone: "Nu a fost un dezastru"

Sebastian Vettel a admis că a fost surprins de pana de cauciuc suferită duminică la Silverstone, însă insistă că locul 7 ocupat în clasament nu este un dezastru.
Duminica, 09 Iulie

Formula 1: Bottas, victorie ușoară în Austria. Vettel urcă pe podium și își extinde avansul în clasament. Hamilton, locul 4

Valtteri Bottas a câștigat cursa din Austria în fața lui Sebastian Vettel, care și-a extins însă avansul din clasament la 20 de puncte în fața lui Lewis Hamilton, care a terminat pe locul 4 în spatele lui Daniel Ricciardo.
Joi, 06 Iulie

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Austriei: rivalitatea dintre Hamilton și Vettel ajunge la un nou nivel

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor relua lupta pentru titlul mondial în Austria după incidentul din Azerbaidjan care a pus în umbra performanțele pilotului Ferrari din acest an.
Marti, 04 Iulie

Formula 1: Vettel scapă de penalizare după incidentul de la Baku: "Nu am avut intenția să-l pun pe Hamilton într-o situație periculoasă"

FIA a decis să nu ia nicio măsură împotriva lui Sebastian Vettel după incidentul din Azerbaidjan, întrucât germanul și-a cerut scuze în public și a insistat că nu a intenționat să-l pună pe Lewis Hamilton într-o situație periculoasă.
Joi, 29 Iunie

Formula 1: Vettel, în pericol: FIA anunță o investigație pentru incidentul cu Hamilton de la Baku

FIA a lansat o investigație cu privire la penalizarea primită de Sebastian Vettel în cursa din Azerbaidjan în urma incidentului cu Lewis Hamilton care s-a petrecut sub Safety Car.
Marti, 27 Iunie

Formula 1: Vettel, la un pas de descalificare pentru incidentul de la Baku? Germanul este aproape să fie suspendat pentru o cursă

Sebastian Vettel a fost aproape să fie descalificat din cursa de la Baku după ce l-a lovit intenționat pe Lewis Hamilton sub Safety Car. Germanul a acumulat deja 9 puncte de penalizare și riscă să fie suspendat pentru o cursă.
Luni, 26 Iunie

Formula 1: Vettel și Hamilton se acuză reciproc de comportament nesportiv în cursa de la Baku

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton s-au acuzat reciproc de comportament nesportiv în timpul cursei din Azerbaidjan, în urma unui incident petrecut sub Safety Car.
Miercuri, 21 Iunie

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu din Azerbaidjan: lupta pentru titlu dintre Vettel și Hamilton se mută la Baku

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton vor continua lupta pentru titlul mondial pe circuitul de la Baku, care găzduiește pentru a doua oară o cursă de Formula 1.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru