Feedback

Sebastian Vettel

Luni, 27 Martie

Formula 1: Vettel și Hamilton speră să lupte roată la roată pentru titlul mondial în 2017

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton și-au exprimat speranța că vor lupta pentru titlul mondial în acest sezon, ca urmare a victoriei pilotului Ferrari din Australia.
Vineri, 10 Februarie

Formula 1: Vettel, protagonistul unui accident în testele cu pneuri de ploaie pentru 2017 (video)

Ferrari a fost nevoită să abandoneze sesiunea de teste pentru pneuri de ploaie din cauza unui accident suferit de Sebastian Vettel.
Joi, 19 Ianuarie

Formula 1: Mercedes are un loc disponibil pentru Vettel sau Alonso în 2018: contractul lui Bottas este valabil pentru un singur sezon

Mercedes a dezvăluit că Valtteri Bottas a semnat un contract pentru un singur sezon, pentru ca echipa să aibă posibilitatea de a-i aduce pe Sebastian Vettel sau Fernando Alonso în 2018.
Marti, 20 Decembrie 2016

Formula 1: Ferrari: "Vettel va rămâne la echipă dacă va fi mai calm şi mai puţin agitat"

Sergio Marchionne avertizează că Sebastian Vettel va rămâne la Ferrari după 2017 doar dacă va renunţa la conflictele personale şi va pilota cu mai mult calm.
Duminica, 27 Noiembrie 2016

Formula 1: Final electrizant de sezon în Formula 1: Hamilton a câștigat în Abu Dhabi, dar Rosberg este noul campion mondial!

Lewis Hamilton a obținut victoria în ultima cursa a sezonului, însă Nico Rosberg și-a asigurat titlul mondial după ce a ocupat locul doi în fața lui Sebastian Vettel, care pe finalul cursei a lăsat senzația că ar putea câștiga.
Luni, 14 Noiembrie 2016

Formula 1: Alonso îl acuză pe Vettel pentru duelul de la Interlagos: "Data viitoare intru în el"

Fernando Alonso consideră că Sebastian Vettel a fost lipsit de sportivitate în duelul din cursa din Brazilia şi îl avertizează pe german că data viitoare va intra în el.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016

Formula 1: Vettel, de nerecunoscut pentru Red Bull: "S-a schimbat, nu se comportă aşa când concura pentru noi"

Christian Horner susţine că Sebastian Vettel s-a schimbat după plecarea de la Red Bull, pe baza comentariilor radio făcute în timpul cursei din Mexic.
Marti, 01 Noiembrie 2016

Formula 1: Vettel riscă să fie suspendat din curse: FIA anchetează limbajul vulgar al germanului din timpul cursei din Mexic

FIA a declanşat o anchetă cu privire la limmbajul folosit de Sebastian Vettel în Mexic. Dacă va fi găsit vinovat de încălcarea regulamentului, germanul riscă o mustrare, o amendă sau chiar o suspendare din curse.
Luni, 31 Octombrie 2016

Formula 1: Vettel, criticat dur de Verstappen pentru comentariile din timpul cursei din Mexic: "Este un tip foartre frustrat!"

Max Verstappen consideră că Sebastian Vettel este frustrat după replicile dure pe care le-a avut prin radio în timpul cursei din Mexic.
Duminica, 30 Octombrie 2016

Formula 1: Speranța moare ultima: Hamilton câștigă în Mexic în fața lui Rosberg și rămâne în cursa pentru titlu

Lewis Hamilton a obținut victoria în Mexic în fața lui Nico Rosberg, iar avansul dintre cei doi a scăzut la numai 19 puncte în favoarea germanului. Sebastian Vettel a completat podiumul.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru