Presă: Vettel şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2015

de Daniel Popescu
Marti, 19.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două publicaţii austriece susţin că Sebastian Vettel şi-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până în 2015 cu opţiune pentru 2016. Germanul nu a comentat informaţiile.

Mă simt foarte bine şi confortabil în familia Red Bull şi nu am niciun gând să plec în altă parte.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull Racing
Publicaţia austriacă Kleine Zeitung a relatat în timpul Marelui Premiu al Australiei că Sebastian Vettel şi-a prelungit până la sfârşitul sezonului 2015 contractul cu Red Bull Racing, cu opţiune pentru 2016.

Informaţia a venit în contextul în care actuala înţelegere a triplului campion mondial expiră la sfârşitul sezonului 2014, iar posibilitatea de a pleca la Ferrari a fost blocată de Fernando Alonso până în 2017. Informaţia a fost prezentată acum şi de Salzburger Nachrichten, publicaţia pentru care Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull Racing, oferă rarele sale interviuri pentru presă.

În plus, Sebastian Vettel a refuzat să comenteze speculaţiile, afirmând doar că nu are niciun motiv să părăsească echipa prea curând. "Niciodată nu am avut nimic de spus despre contractele mele.

Tot ce pot să spun este că mă simt foarte bine şi confortabil în familia Red Bull şi nu am niciun gând să plec în altă parte", a declarat el pentru Salzburger Nachrichten.

Via GMM

Comentarii (5)

  • Calendarul curselor are o greseala: cursa din Ungaria va avea loc in luna a 7-a (iulie) si nu a 6-a.
    6 0
  • foarte bine !
    la cat de antipatic esti...nici nu te vad lucrand altundeva,va meritati deplin ! ;)
    8 15
  • Cred ca atat va ramane si Newey la Red Bull. In opinia mea, daca pleaca Newey, pleaca si Vettel.
    12 0
  • mirel_f1
    Eu cred ca va ramane atat cat va avea rezultate bune cu RedBull sau mai exact atata timp cat se va bate la titlu,ori cum in formula1ori ce inceput are si un sfarsit, exact asa cum a fost Ferrari cu Shumacher
    10 1
  • andrey_1293
    Nu ar avea niciun motiv sa plece. Din 2009 incoace este sus in clasament, se bate an de an pentru titlu. Marea intrebare este 2014 cu motoarele turbo. Daca le iese celor de la Renault, si raman in top, atunci e bine, altfel se va frige Vettel. Iar legat de trio-ul Vettel-Horner-Newey, cred ca daca vre-unul din ei pleaca, vor pleca si ceilalti, eventual la pachet. Indiferent cum va fi, sunt o echipa puternica (acestia 3), iar fara unul din ei se vor schimba datele ecuatiei.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru