Red Bull neagă acuzaţiile lui Ricciardo: "Performanţele şasiului sunt din ce în ce mai bune"

de Daniel Popescu
Marti, 09.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull susţine că înregistrează progrese semnificative cu şasiul monopostului şi că rezultatele modeste sunt generate de lipsa de performanţă a motorului, în ciuda acuzaţiilor formulate de Daniel Ricciardo.

Partea bună este că putem aduce îmbunătăţiri pentru monopost la fiecare două săptămâni, în timp ce îmbunătăţirea motorului durează mult mai mult.

Christian Horner
Sef Red Bull
Daniel Ricciardo şi-a exprimat în public nemulţumirea pentru prestaţia dezamăgitoare din Marele Premiu al Canadei şi a afirmat că cele două cauze pentru acest eşec sunt lipsa de performanţe a motorului şi aerodinamica şasiului.

Reacţia oficialilor echipei nu a întârziat însă să apară, iar şeful Christian Horner afirmă că echipa a înregistrat progrese semnificative cu şasiul.

"Comentariile sale vin din frustrare, în special pentru că anul trecut a câştigat aici, iar acum a fost învins de coechipier. Am progresat cu şasiul şi am văzut asta de la a doua cursă din Malaysia. Partea bună este că putem aduce îmbunătăţiri pentru monopost la fiecare două săptămâni, în timp ce îmbunătăţirea motorului durează mult mai mult", a declarat el.

Spielberg va fi o cursă şi mai dificilă pentru noi.

Helmut Marko
Consultant Red Bull
La rândul său, consultantul Helmut Marko afirmă că Red Bull Racing nu poate spera la un rezultat bun în Marele Premiu al Austriei de peste două săptămâni, întrucât circuitul de casa necesită performanţe bune din partea motorului.

"Spielberg va fi o cursă şi mai dificilă pentru noi.

Circuitul este doar despre accelerare din viraje strâmte în linii drepte destul de lungi, iar pentru motorul nostru este cea mai proastă situaţie posibilă", a precizat el.

După primele şase curse ale sezonului, Red Bull Racing ocupă locul patru în clasamentul constructorilor cu 54 de puncte.

Via GMM

Comentarii (2)

  • Ricci vorbeste mult si probabil munceste mai putin.Acum un an jumatate era la echipa a doua si doar visa sa ajunga la Red Bull...Ma tem ca la sfarsitul sezonului dispare din F1. E plin de "fosti" ca el in Formula E....
    8 7
  • Atat de bun este sasiul RB incat de multe ori ii bate echipa secunda:))) (TR)
    19 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru