Renault continuă să aibă defecţiuni la bateriile sistemului ERS

de Daniel Popescu
Joi, 13.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a întâmpinat noi defecţiuni la bateriile şi software-ul sistemului ERS în cadrul unui test în scopuri publicitare realizat de Toro Rosso în Italia, potrivit presei locale.

Esential 70 de kilometri a parcursul monopostul Toro Rosso in ziua de teste in scop publicitar
Scuderia Toro Rosso a efectuat recent la o zi de teste în scopuri publicitare pe circuitul Misano din Italia, în cadrul căruia avea posibilitatea de a parcurge cel mult 100 de kilometri cu pneuri demonstrative Pirelli.

Presa italiană relatează însă că echipa cu sediul la Faenza a reuşit să parcurgă doar 70 de kilometri din cauza unor defecţiuni repetate la acumulatorii şi software-ul sistemului ERS din cadrul unităţii de propulsie furnizată de Renault.

În cazul în care informaţiile se vor confirma, acest lucru înseamnă că Renault nu a reuşit încă să remedieze defecţiunile înregistrate la sistemul ERS pe parcursul primei sesiuni de teste de pe circuitul de la Jerez.

La vremea respectivă, Toro Rosso a reuşit să parcurgă doar 54 de tururi în patru zile, în timp ce Red Bull Racing a efectuat numai 21 de tururi. Ulterior, şi cei de la Lotus au efectuat două zile de teste în scop publicitar pe circuitul de la Jerez, însă au reuşit să parcurgă distanţa maximă de 100 de kilometri, iar oficialii Renault erau încrezători că problemele au fost remediate.

▶ Analiza primei sesiuni de teste de la Jerez

Via GMM

Comentarii (2)

  • pablo256r
    Nu Renault are probleme ci RBR si Toro Rosso.
    E clar ca e o eroare de proiectare la cele doua monoposturi atat timp cat cu acelasi motor Lotus nu are probleme.
    Nu mai improcati cu noroi Renault!
    15 3
  • Redfools
    Dozatoarele s-or fi gaurit
    13 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru