Restructurări la Caterham: 40 de angajaţi au fost concediaţi, inclusiv şefi de departamente

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
40 dintre cei 350 de angajaţi ai echipei Caterham au fost concediaţi. Printre aceştia se numără şi şefii de departamente care aveau salarii mari, potrivit presei internaţionale.

Esential 40 este numarul de concedieri efectuate de Caterham
310 este numarul angajatilor care au ramas la Caterhma dupa prima runda de concedieri
Caterham a început procesul de restructurare a echipei pentru reducerea costurilor de operare în Formula 1, la numai câteva săptămâni după ce britanicii au fost preluaţi de un grup de investitori din Elveţia şi Orientul Mijlociu.

Potrivit postul britanic de televiziune BBC, Caterham a concediat 40 dintre cei 350 de angajaţi, în special cei care aveau salarii mari. Potrivit sursei citate, printre cei care şi-au pierdut locul de muncă se numără directorul tehnic adjunct Jody Eggington şi şeful operaţiunilor de cursă Gerry Hughes, pe lângă alţi şefi de departamente.

Oficialii Caterham au refuzat să comenteze informaţiile, însă au confirmat despărţirea de pilotul de rezervă Alexander Rossi, în timp ce Robin Frijns îşi va păstra în continuare acest post.

Caterham a anunţat anterior că a primit fondurile necesare pentru dezvoltarea unui upgrade care ar putea fi introdus la Marele Premiu al Belgiei cu scopul de a termina sezonul pe locul 10 în clasamentul constructorilor.

Via BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru