Ricciardo: "Să fiu depăşit cu un tur de Vettel a fost bomboana de pe colivă"

de Daniel Popescu
Luni, 30.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo este dezamăgit de parcursul de la Sepang şi admite că experienţa de a fi depăşit cu un tur din urmă de fostul său coechipier Sebastian Vettel a reprezintă "bomboana de pe coliva".

A fost bomboana de pe colivă. Să fiu depăşit cu un tur de el nu este cel mai bun sentiment din lume.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull Racing
Red Bull Racing a avut parte de o nouă cursă dezamăgitoare în Marele Premiu al Malaysiei, în care Daniil Kvyat şi Daniel Ricciardo au ocupat doar ultimele două locuri care aduc puncte în clasamentele generale.

Pentru Ricciardo, cursa a fost cu atât mai modestă cu cât a fost depăşit cu un tur din urmă de fostul său coechipier Sebastian Vettel, care a câştigat cursa pentru Ferrari.

"Asta a fost bomboana de pe colivă. Evident, îi transmit felicitări lui Vettel, dar să fiu depăşit cu un tur de el nu este cel mai bun sentiment din lume. Simt că am fost pregătit, dar a fost dificil să lupt. Am avut unele probleme care ne-au împiedicat să luptăm. Este frustrant, simt că vreau să lupt, dar de fiecare dată am plătit pentru o greşeală", a declarat el.

Imediat ce am intrat în trafic, temperaturile au început să scape de sub control, în special în privinţa gestionarii frânelor.

Christian Horner
Sef Red Bull Racing
Red Bull Racing a schimbat furnizorul frânelor pentru sezonul 2015, iar şeful Christian Horner consideră că performanţele plăcutelor de frane ar putea reprezenta o explicaţie pentru evoluţia sub aşteptări de la Sepang.

"Imediat ce am intrat în trafic, temperaturile au început să scape de sub control, în special în privinţa gestionarii frânelor, aşa că nu am avut ritm.

Am încercat să gestionăm parcursul din a doua parte a cursei pentru a ne asigura că ajungem la linia de sosire. A fost o după-amiază destul de frustrantă", a declarat el.

Ambii piloţi Red Bull au terminat cursa în spatele surorii mai mici Toro Rosso. De altfel, prin locul şapte ocupat, olandezul Max Verstappen a devenit cle mai tânăr pilot din istoria Formulei 1 care a terminat o cursă în puncte. 

Comentarii (12)

  • Ei Ricci, formula 1 are si asemenea "bonboane" pe care vrei, sau nu, trebuie sa le inghiti.
    De multe ori acest sport nu este faity, insa nu intotdeauna monopostul este totul, cateodata mai ai nevoie si de noroc, fler, etc :).
    Swett revange for Vettel pentru ce a suferit anul trecut.
    22 13
  • intr-adevar la fiecare franare a fost un nor imens negru iesind de la fiecare roata. Ma asteptam in orice clipa sa cedeze franele RBR.
    Stiu ca aceste frane rezista la asemenea franari si mai au asemenea manifestatii dar in trecut dupa asemenea comportament ale franelor a venit abandonul iminent din cauza franelor.
    12 0
  • ayrton4ever
    @Sumi7 "Swett revange", "bonboane"? L ai depasit pana si pe Vanghelie cu astea... :)))))))
    15 6
  • MonsieuR
    @sumi7. "bonboane", "sport nu este faity", "swett revange". Pe bune? Lasa alte limbi ca si in romana te impiedici.
    14 6
  • F1 Vision
    Dupa cursa din Australia este evident ca monopostul Red Bull are probleme atat cu motorul, sasiul si franele, evident pachetul lor nefiind inca "perfect". Fiind echipa de testare Renault, ma astept ca toate "testele" sa fie facute pe ei, probabil de aia monopostul inca nu merge dupa cum se asteptau dar, ma astept sa recupereze in urmatoarele curse, pentru ca pe masura ce ruleaza, isi dau seama si de ceea ce nu merge. Totusi am fost surprins placut de prestatia "iezilor" de la Toro Rosso :P
    6 1
  • increzutu asta a inceput sa coboare cu picioarele pe pamant,acolo e locul lui,cu un tur in urma:))
    11 9
  • Bogdan
    Pe bune? Au si astia coliva?
    8 1
  • Lasă că la anul îți face Newey monopostul, cam asta e problema la RBR. Dacă reușesc și ăia de la Renault să facă o treabă bună, revine RBR în luptă. Cum s-a retras puțin Newey, cum au picat în pluton.
    6 3
  • Ricci, matematic inca mai ai sanse la titlul mondial! :))))
    9 3
  • Ricci, ai fost depășit și de Kvyat :D
    0 1
  • a fost un moment epic in aceasta cursa :)))))

    cred ca Vettel radea sub casca si-si zicea ... Good call man, gooood call!!!

    Forza Ferrari!
    7 2
  • vetel trebuia sa se razbune cand aveau aceeasi masina, acum chiar nu mai conteaza la ce diferenta de material au. Ricci poate fi linistit. Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi daca in locul lui Rajkonen ar fi Ricci.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru