Ricciardo şi Kvyat vor fi penalizaţi cu câte 10 poziţii pe grila din Austria

de Daniel Popescu
Vineri, 19.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo şi Daniil Kvyat vor fi penalizaţi cu câte 10 poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Austriei după ce au schimbat motoarele monoposturilor Red Bull Racing.

Esential 10 este numarul pozitiilor de penalizare pe care le vor primi pilotii Red Bull Racing in Austria
Red Bull Racing a confirmat joi seară că Daniel Ricciardo şi Daniil Kvyat vor utiliza motoare noi cu ocazia Marelui Premiu al Austriei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Întrucât ambii piloţi ai echipei au ajuns la cea de-a cincea unitate de propulsie a sezonului, aceştia vor fi nevoiţi să suporte o penalizare de câte 10 poziţii pe grila de start.

Echipa a luat această decizie ca urmare a faptului că anticipează prestaţii modeste pe circuitul Red Bull Ring, care favorizează în special echipele cu motoare puternice precum Mercedes. De altfel, echipa anunţase încă de la finalul cursei de la Montreal că va lua o astfel de decizie pentru a-şi spori şansele în cursa de la Budapesta, acolo unde circuitul este mai bine adaptat motoarelor Renault.

De asemenea, McLaren a anunţat joi că va implementa noi componente ale unităţii de propulsie pe monopostul lui Fernando Alonso, care poate primi astfel până la 20 de locuri de penalizare.

Natura exactă a schimbărilor va fi anunţată în cursul zilei de vineri.

Via FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru