Ricciardo: "Sunt pregătit să concurez pentru Red Bull"

de Daniel Popescu
Joi, 23.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo consideră că este pregătit să concureze pentru Red Bull Racing, chiar dacă Kimi Raikkonen este favorit să-l înlocuiască pe Mark Webber.

Sunt pregătit. Dacă bate cineva la uşa mea, sunt gata. Voi deschide uşa, le voi oferi un Red Bull şi vom începe discuţiile.

Daniel Ricciardo
Pilot Toro Rosso
Daniel Ricciardo este unul dintre piloţii Scuderiei Toro Rosso, lucru care îi asigură posibilitatea de a ajunge la campioana mondială Red Bull Racing în cazul unor rezultate promiţătoare.

Australianul a obţinut un loc şapte la Shanghai şi a terminat în puncte şi în Marele Premiu al Spaniei, iar înaintea etapei de la Monaco afirmă că este pregătit să facă pasul cel mare spre Red Bull Racing.

"Sunt pregătit, dar nici nu vreau să sar în anumite lucruri. Acum sunt cu Toro Rosso şi voi da tot ce am mai bun aici. Dacă bate cineva la uşa mea, sunt gata. Voi deschide uşa, le voi oferi un Red Bull şi vom începe discuţiile", a declarat el.

Esential 7 puncte a castigat Ricciardo in primele cinci curse ale anului
Totuşi, în cazul în care Mark Webber se va retrage din Formula 1, Kimi Raikkonen este considerat o opţiune mult mai atrăgătoare pentru a face pereche cu Sebastian Vettel la Red Bull.

Pe de altă parte, Ricciardo admite că este sub presiunea de a obţine rezultate, în caz contrar riscând să fie eliminat din cadrul echipei, aşa cum au păţit anterior Sebastien Buemi sau Jaime Alguersuari.

Australianul susţine însă că are propriile metode prin care evită presiunea.

"Nu mă las distras de lucrurile din afara job-ului. Nu citesc ce se scrie despre mine, aşa că am capul limpede. Când nu sunt curse de obicei mă antrenez şi nu mă gândesc prea mult la curse, iar atunci când am curse mă dedic complet. Această procedură a funcţionat bine pentru mine în ultimii doi ani şi voi continua să o folosesc", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru