Ricciardo susţine că informaţiile despre o ofertă de la Ferrari sunt simple speculaţii

de Daniel Popescu
Luni, 13.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a minimalizat şansele de a primi o ofertă concretă din partea Scuderiei Ferrari, însă consideră că este firesc să existe astfel de speculaţii.

Nici măcar nu ştiu de unde au început zvonurile, dar au explodat.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
Daniel Ricciardo a afirmat la sfârşitul lunii iunie că a intrat în atenţia Scuderiei Ferrari în perspectiva unui contract pentru sezonul 2016.

Cu toate acestea, australianul a revenit acum asupra declaraţiilor şi susţine că aceste informaţii sunt simple speculaţii, generate mai degrabă de faptul că Ferrari este singura echipă de top care ar putea avea nevoie de un nou pilot pentru anul viitor.

"Nici măcar nu ştiu de unde au început zvonurile, dar au explodat. Probabil că Ferrari este singura echipă de top cu potenţialul de a avea un loc liber şi de aceea cred că a apărut numele meu, dar şi al altora. Este un pic amuzant. Este frumos să fiu privit astfel de o echipă de top, este frumos să ştiu că există interes din partea altor echipe. Dar şi eu sunt cu o echipă de top", a declarat el.

Presa internaţională a relatat anterior că pe lista de achiziţii a Scuderiei s-ar putea afla inclusiv Max Verstappen, pilotul Scuderiei Toro Rosso aflat sub contract cu grupul Red Bull.

Jos Verstappen, tatăl şi managerului său, afirmă însă că olandezul nu a purtat niciun fel de discuţii cu Ferrari.

"Nu am fost abordaţi de Ferrari. Iar dacă sunt interesaţi, este un compliment frumos pentru Verstappen, dar nimic mai mult. Până la urmă, avem un contract cu Red Bull", a explicat el.

Via Formula1, GMM

Comentarii (1)

  • serban
    Chiar nu cred că Ferrari are vreun interes cu Ricciardo, sunt convins că Bottas și Hulk sunt, la orice oră, mai buni decât el. Nu cred că victoriile de anul trecut, toate trei datorate problemelor Mercedes, au făcut din el o țintă pentru marile echipe.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru