Ferrari confirmă modificarea sistemului de evacuare

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.06.2010
Ferrari a confirmat că a modificat radical sistemul de evacuare la monopostului F10 în perspectiva Marelui Premiu al Europei.

Chiar dacă a câştigat cursa inaugurală din Bahrain, Ferrari a avut parte de un debut modest de sezon, iar în ultimele etape nu a fost capabilă să lupte pentru victorie cu rivalii de la Red Bull Racing şi McLaren.

Speranţele echipei de a reveni în plutonul fruntaş au fost legate update-ul semnificativ pentru Marele Premiu al Europei, care potrivit presei internaţionale urma să includă o nouă configuraţie a sistemului de evacuare în stilul celei adoptate de Red Bull.

Ferrari a confirmat marţi modificarea sistemului de evacuare, însă susţine că echipa pregăteşte şi alte îmbunătăţiri pentru cele patru curse premergătoare pauzei de vară.

"Aşa cum s-a precizat în presă în ultimele săptămâni, Ferrari va introduce în acest weekend mai multe update-uri pentru F10, chiar dacă nu sunt atât de intensive pe cât s-a speculat. Cea mai semnificativă noutate este o nouă configuraţie a sistemului de evacuare care are scopul de a îmbunătăţi eficienta aerodinamică a monopostului.

De asemenea, vor exista mai multe update-uri aerodinamice pentru spatele monopostului".

"Totuşi, aceste schimbări sunt doar primele dintr-o serie de îmbunătăţiri pentru F10 care vor fi rulate pe parcursul unei părţi foarte aglomerate, cu patru curse rămase în următoarele cinci săptămâni înainte de vacanţa de vara", se precizează într-un comunicat de presă al Scuderiei Ferrari.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • Sper ca Red Bull si McLaren sa nu fie prea in fata, ci doar Ferrari un pic in spate.
    Hai Ferrari cu noul update
    11 3
  • xiorel123
    @coanda
    M-ar multumi si asta daca ambele monoposturi Ferrari ar ocupa locurile 3 si 4 ;) Dar mai intai trebuie sa-l intrebam pe Massa: "vei putea?"
    14 1
  • xiorel123
    Bine punctat
    9 1
  • massa
    Massa nu a avut niciodata rezultate bune in Canada, poate ati uitat asta, In schimb la Valencia are o victorie incontestabila la singura participare.
    5 6
  • xiorel123
    @cobra
    Ai perfecta dreptate dar..."a fost odata ca niciodata",timpul trece-n continuare, totul se schimba si cursa n-o va castiga dand replay casetei unde se vede invingator ;)
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru