Ultimele speculaţii pe piaţa transferurilor: Maldonado la Lotus, Perez la Force India

de Daniel Popescu
Luni, 25.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado este determinat să semneze cu Lotus, în timp ce Sergio Perez va concura pentru Force India, potrivit ultimelor informaţii de pe piaţa transferurilor.

Sunt foarte aproape. Lucrăm la asta de multe luni şi aşteptam confirmarea pentru lucrurile pe care trebuie să le facem cu contractele.

Pastor Maldonado
Fost pilot Williams
Întârzierea semnării parteneriatului dintre Lotus şi grupul de investitori Quantum Motorsport l-a determinat pe Pastor Maldonado să negocieze semnarea unui contract cu Sauber, însă ultimele informaţii arată că fostul pilot Williams s-a răzgândit în această privinţă.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Autosport, venezueleanul a decis să concureze pentru Lotus alături de Romain Grosjean. Totuşi, contractul nu a fost încă semnat, lucru admis inclusiv de Maldonado.

"Sunt foarte aproape. Lucrăm la asta de multe luni şi aşteptam confirmarea pentru lucrurile pe care trebuie să le facem cu contractele. Dar până când semnăm nu se ştie niciodată. Prefer să semnez şi să fiu sigur 100% înainte de a face un anunţ", a declarat el.

Urmareste Automarket
Între timp, au apărut şi speculaţii potrivit cărora Sergio Perez va semna un contract cu Force India.
Informaţia apare la numai câteva zile după cea conform căreia Nico Hulkenberg a semnat deja un contract pe un an cu echipa.

În urma acestor mutări, Adrian Sutil ar urma să ajungă la Sauber, în timp ce Paul di Resta va rămâne fără echipă, urmând cel mai probabil să se refugieze în IndyCar sau să revină în Campionatul German de Turisme.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • JugaruGabi
    Ce bine ar fi ca Maldonado sa fie "OUT" din F1.
    11 2
  • Marius
    Daca stirea se valideaza foarte probabil Grosjean si Hulk o sa-si bata urat coechipierii:)
    4 2
  • Pana la urma, pentru Lotus si Force India Banii au vorbit. Dar nu numai banii. Au acumulat destula experienta pana acum si sunt bataiosi. Nu cred ca vor fi batuti urat de Grosjean si Hulkenberg. Dimpotriva. S-ar putea sa faca surprize.
    4 1
  • Ei, cat v-a plange Lotus dupa Kimi. Totusi, Grosjan s-a maturizat foarte mult in aceste doua sezoane in Formula 1. O sa vedem anul viitor ce vor face cei de la Lotus. Cat despre Maldonado, jalonul Formulei 1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru