Vettel nu ar fi deranjat să-l aibă coechipier pe Raikkonen

de Daniel Popescu
Luni, 29.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel susţine că nu ar fi deloc deranjat să-l aibă coechipier pe Kimi Raikkonen la Red Bull Racing în sezonul următor.

Oficialii Red Bull Racing au afirmat recent că unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Mark Webber în cazul în care australianul se va retrage din Formula 1 este Kimi Raikkonen, care a impresionat prin performanţe de la revenirea în competiţie.

Chiar dacă este considerat în unele cercuri pilotul numărul unu al campioanei mondiale, Sebastian Vettel nu este îngrijorat să-l aibă alături pe fostul campion mondial, care este cunoscut pentru atitudinea tranşantă pe care o are.

"Nu-mi pasă cine este coechipierul meu. Dacă vrei să câştigi trebuie să baţi pe toată lumea. Dar dacă Kimi ar fi coechipierul meu, este în regulă. Nu avem nicio problemă şi suntem suficient de maturi pentru a ne descurca într-o situaţie dificilă. Mă înţeleg bine cu el, este sincer", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing pentru publicaţia germană Bild.

Urmareste Automarket
La rândul său, Raikkonen are cuvinte de laudă la adresa lui Vettel şi afirma că, în cazul unui duel, nu i-ar fi frică de modul în care se apără sau atacă pilotul german.

"În cadrul unui duel avem încredere unul în celălalt că niciunul nu încearcă să facă o prostie.

Amândoi sunterm deschişi şi sinceri. Dacă ar fi să avem un accident probabil că am da vina unul pe altul, dar asta este firesc", a precizat finlandezul.

Via Motorsport

Comentarii (7)

  • si marmota avea si-a luat concediu prenatal de la fabrica de ciocolata, daca vine kimi la rbr o sa fie un razboi intern interesant
    14 3
  • In orice caz, eu cred ca el nu va pleca atata timp cat o duce bine la Lotus.
    9 0
  • klausnake
    Poate ca in calificari Vettel ar reusi sa-l bata dar in cursa cred ca il mananca Raikkonen cu fulgi cu tot...
    12 5
  • GrosJan
    sunt buni amandoi. As vrea sa se duca Kimi la RBR numai ca sa vad care e mai bun. Sper sa fie Kimi, probabil ca e Kimi, dar germanul are avantajul varstei.
    10 4
  • BALATESCU
    DACA VINE KIMILA RED BULL IL MINCA CU TOT CU PENE PE VITEL !!!
    6 5
  • pasarea mihai viteazu'
    1 0
  • cocomxi
    GrosJan/vb tata de RENAULTUL tau sau mai bine deloc-ce sa caute kimi linga vitel!?tu ai minte?este nepotrivire sexuala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru