Vettel: "Nu mi-am cerut scuze pentru victoria de la Sepang"

de Daniel Popescu
Joi, 11.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel spune că nu şi-a cerut scuze pentru victoria obţinută la Sepang, dar admite că îi pare rău că a ignorat ordinele de echipă date de Red Bull Racing.

Nu-mi cer scuze pentru victorie, de aceea m-au angajat oamenii şi de aceea sunt aici.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull Racing
La aproape trei săptămâni după controversele de la Sepang, Sebastian Vettel a vorbit despre aceste evenimente cu ocazia unui interviu acordat sponsorului principal Infiniti.

Deşi admite că regretă igonorarea ordinelor de echipă, triplul campion mondial susţine că nu şi-a cerut scuze pentru victoria obţinută în detrimentul coechipierului său Mark Webber.

"Mi-am cerut imediat scuze pentru că am fost mai presus de echipă, pentru că nu am vrut să fac asta. Dar sincer nu mai este mult de adăugat. Nu-mi cer scuze pentru victorie, de aceea m-au angajat oamenii şi de aceea sunt aici. Iubesc cursele şi de aceea am făcut asta", a declarat germanul.

În plus, Vettel este frustrat că din cauza ordinelor de echipă performanţele înregistrate de Red Bull în Malaysia au trecut pe plan secund.

"Din păcate, oamenii nu au văzut cât de bine am performat în acea zi.

Ca echipă, cred că am făcut o treabă foarte bună. Am obţinut un rezultat fantastic şi cred că am avut un weekend grozav şi în Australia, chiar dacă rezultatul nu a fost chiar cel pe care l-am dorit. Dar în Malaysia am fost din nou surprinşi să fim în frunte şi am lucrat excelent cu pneurile şi celelalte lucruri. Oamenii uită asta şi cred că ce le-a rămas în minte a fost modul în care s-a terminat cursa", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (15)

  • Teoretic, practic asta a vrut, asta vrea sa i se permita de acum in colo... si cum sa-i para rau la un neamt ca-si injoseste aproapele (echipa sau coechipier)? Cand spui neamt te gandesti la sentimente de afectiune pozitive? Nici gand!
    13 17
  • Se vede inca o data ce caracter slab are vitelu
    26 14
  • victor
    Individul asta e cel putin idiot. Evident ca toti vor sa castige si pentru asta sunt acolo fiecare dintre ei insa ignorarea ordinelor de echipa e ca si cum si i-ai arata degetul din mijloc antrenorului. Pentru el iar prinde bine o perioada o masina cu performantele marusiei ca sa realizeze cat rol are el si cat rol are echipa
    15 9
  • painkiller
    dupa "logica" voastra Prost si Senna ar fi trebuit sa stea cuminti unul in spatele celuilat.
    vettel este in alta clasa decat webber . a demonstrat-o in 2011 si 2012. daca webber ar fi avut rezultate la alte echipe si incredere in fortele proprii, ar fi plecat dupa primul sezon de la red bull si ar fi facut tot posibilul sa-l bata pe vettel. se pare ca i-au fost mai dragi banii decat faima.
    15 7
  • Vitzel
    Infatuarea e mare, va fi greu pentru el cand va reveni pe pamant...la nemti exista precedentul asta.
    10 11
  • Offtopic: @mavrik
    Stii care este problema cu generalizarile?!? Problema este ca se poate aplica in acelasi mod tuturor. Daca tu crezi ca TOTI nemtii sunt specialisti in injosirea celor din jur, la fel pot spune ei ca TOTI romanii sunt tigani. Motiv pentru care, generalizarile nu sunt ok. Parerea mea.

    Ontopic
    Vettel si-a cerut scuze pentru Media. In rest, ca orice pilot, vrea sa castige cu orice pret. Si asta chiar daca uneori este impotriva bunului simt, impotriva deciziilor de echipa, etc...
    11 3
  • @ccmax, spuneai ca"... generalizarile nu sunt ok". Asta sa le-o bagi in cap tuturor europenilor, in special nemtilor, insa iti garantez ca iti va fi greu. Tocmai ei m-au invatat ca asa trebuie procedat astazi(sa generalizezi): romanul, la ora actuala e dat d....u indiferent de cate diplome si experienta in domeniu are. Sigurul atu pe care-l recunosc la nemti, fara nici un dubiu, este ingeniozitatea/nivelul de cultura insa la nemti din punctul meu de vedere nici n-ar mai fi nevoie de casatorie religioasa ci numai de cea civila intrucat in cazul celei religioase, prin credinta si iubire se jura in fata altarului insa nemtilor le lipsesc sentimentele.
    7 15
  • @mavrick Este cel putin cretin modul in care ai adus in discutie obligativitatea religiei pentru a fii capabil de iubire.
    10 9
  • Sa te auda Dumnezeu romane. Ma faci sa ma intreb unde le-o fi fost capul celor ce pretindeau ca romanii sunt cei mai crestini. Daca tu sustii ca omul ateu si iconoclast poate iubi inteleg ca pentru tine relatia de iubire e o simpla promovare in viata prin semnarea actului de casatorie, cumpararea unei case si masini si ocuparea unui loc de munca.
    5 15
  • Este trist ca simti nevoia unui personaj imaginar ca sa fii capabil de a iubi o alta persoana. Dar suntem grav off-topic.

    P.S. Nu uita sa-mi dai negativ la comentariu.
    21 7
  • fara Weber....
    daca nu i tinea spatele nu lua titlul anul trecut,sa fim seriosi,inca nu i asa "zeu" cum vrea el sa para !
    10 7
  • Imi cer scuze in prealabil pentru offtopic, va fi ultima postare pe subiect.
    @mavrick - uite o lista scurta de nemti lipsiti de sentimente: Brahms, Beethoven, Bach ... niste masini fara inima sentimente ...

    Nu vreau sa ma cert cu tine, doar mi-a sarit in ochi "generalizarea" facuta de tine si mi-am permis sa comentez. Daca deranjeaza, imi retrag cuvintele si imi cer scuze.
    7 2
  • Din nefericire exemplele tale si-au inspirat creatia din cultura altor popoare, austriac, maghiar, francez....spiritul teuton a fost unul de confruntare si dominatie, ceea ce le-a adus sfarsitul. Pana la rafinamentul vienez e cale lunga:)....prusacii au orgoliul, austriecii au euducatia si cultura. Daca tot te bagi in zone pe care nu le stapanesti pe deplin.
    1 3
  • pt ccmax
    0 0
  • wtf is "Infiniţi" ?? Paragraful 1, ultimul rand, ultimul cuvand.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru