VIDEO: Coulthard a facut show la Mamaia!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.05.2009
Va prezentam un material video cu demonstratia facuta sambata de David Coulthard la Mamaia la volanul unui monopost Red Bull Racing RB4.

Fostul pilot de Formula 1 David Coulthard a sustinut sambata o demonstratie de cai putere pe o pista cu o lungime de 1200 de metri improvizata la Mamaia.

Evenimentul a marcat o premiera pentru Romania, fiind pentru prima oara cand un monopost de Formula 1 este pilotat in tara noastra.

Vremea nu a fost de partea organizatorilor, ploaia facandu-si aparitia exact in momentul in care David Coulthard se pregatea sa iasa pe pista. Inginerii au fost nevoiti sa inlocuiasca pneurile slick cu cele de ploaie, scotianul neputand forta la maxim atat din cauza pistei umede, cat si a lungimii reduse a acesteia.

Fostul pilot al echipelor McLaren si Red Bull Racing a efectuat doua iesiri pe circuit la volanul monopostului Red Bull din sezonul precedent, intre acestea inginerii racind motorul monopostului timp de 15 minute cu gheata carbonica. De asemenea, Coulthard a efectuat doua schimburi de pneuri pe parcursul demonstratiei de 30 de minute.

In ciuda vremii nefavorabile, peste 5000 de persoane au asistat la demonstratie, din cadrul careia nu puteau lipsi si celebrele cerculete.

La final, scotianul a facut un tur de onoare la bordul unui Audi, iar ulterior a participat la o sesiune de autografe.

"M-am simtit foarte bine. Am simtit publicul aproape si, in ciuda ploii care nu a incetat pe parcursul demonstratiei, le-am vazut zambetul pe buze si cred ca s-au simtit foarte bine", a declarat Coulthard la finalul demonstratiei.

Iata un rezumat de aproape 5 minute al prezentarii oficiale a monopostului RVB4 si a conferintrei de presa de vineri de la Mamaia.

Enjoy!

Iata si clipul video cu show-ul facut de Coulthard sambata la Mamaia.

Comentarii (3)

  • nice show
    0 0
  • Ii cam sarea monopostu pe la denivelari da a fost ok. Cel mai tare lucru mi s-a parut ca a scos tricolorul in timp ce conducea.
    0 0
  • bbbobbbo
    tricolor
    de acord cu plumbix, e o onoare intradevar faptul ca a scos tricolorul si a defilat cu el; un gest frumos.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru