Video: Istoria Red Bull Racing în 90 de secunde

de Daniel Popescu
Joi, 23.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a publicat un clip video în care prezintă istoria echipei în Formula 1 în numai 90 de secunde, însă pune accentul pe evenimentele de marketing din jurul competiţiei.

Red Bull Racing aniversează în luna martie 10 ani de la debutul în Formula 1, care a avut loc în 2004 după achiziţionarea echipei Jaguar de la constructorul american Ford.

Pentru a marca această sărbătoare, echipa a publicat un clip video în care prezintă principalele evenimente din istoria sa în numai 90 de secunde, însă materialul se concentrează mai degrabă pe evenimentele de marketing decât pe performanţele obţinute de circuit.

În finalul clipului, Red Bull Racing reaminteşte că lansarea noului monopost pentru sezonul 2014 al Formulei 1 este programată în 28 ianuarie pe circuitul de la Jerez. 

Comentarii (7)

  • acum fara sa fiu carcotas da im lipsesc 4 secunde din cele 90.
    +asta nu e istorie ci un clip publicitar de caca in 86 de secunde
    6 4
  • Ha,ha,ha :)))))
    Sa fim seriosi,e mult si ele 86 de secunde pentru "istoria" lor...istorie nu inseamna neaparat ani multi de participare,ci si felul in care participi,in cazul lor...sunt prea multe de spus,cine stie,stie!Banul si influenta i-au adus unde sunt,nu munca sau corectitudinea!
    P.S. abtineti-va de la comentarii legate de titlurile castigate cu favoritisme si incalcari evidente de regulament,bucurativa voi de ele,e ca si cum te-ai lauda ca ai intrecut in fuga un infirm in carje ! :P
    5 8
  • Aur1989
    incalcari de regulament
    ha ha ha, esti varza
    4 4
  • Florin
    Doar atat dureaza istoria Red Bull?
    3 3
  • @hahaha Treci la colt nu stii nimic. Nota 2
    3 2
  • @nepoate
    Cat stau eu la colt,sa stai si tu in genunchi in fata mea sa vad daca prestezi macar de un 5 ! Ce zici te bagi?Ia-l si pe @"Haur1989 " ! Ok? :P
    0 2
  • Ha,ha,ha traieste in lumea lui!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru