Audi e-tron Gran Turismo: prima imagine cu noul model electric care va fi lansat după 2020

de Daniel Popescu
Joi, 15.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi e-tron Gran Turismo va deveni după 2020 al treilea model electric lansat de Audi după e-tron și e-tron Sportback. Germanii au publicat și prima imagine cu modelul cu 4 uși.

Audi a publicat joi un amplu raport financiar pentru anul 2017, iar în cadrul acestuia a strecurat câteva informații noi cu privire la planurile de electrificare a gamei de modele.

Astfel, constructorul german a anunțat că, în prima parte a anilor 2020, va lansa pe piață un model electric cu numele Audi e-tron Gran Turismo cu 4 uși. Acesta urmează să fie produs la uzina din apropierea localității germane Neckarsulm sub brandul diviziei de performanță Audi Sport.

"Interpretăm sportivitatea într-un mod foarte progresiv cu modelul nostru electric e-tron GT, iar acesta este modul în care vom duce în viitor brandul de înaltă performanță Audi Sport", a explicat Rupert Stadler, șeful celor de la Audi.

Audi nu a oferit informații suplimentare despre noul model, însă a publicat o imagine care evidențiază forma generală a caroseriei, cu prize de aer generoase în partea frontală și jante de dimensiuni mari.

Audi a reiterat faptul că, până în 2025, va avea o gamă de peste 20 de modele electrice și hibride.

Primul model electric al constructorului de la Ingolstadt va fi SUV-ul Audi e-tron, care va intra în producție de serie până la finalul acestui an și pentru care germanii acceptă deja precomenzi.

Anul viitor, producătorul va lansa al doilea model electric al mărcii, care va fi cunoscut sub numele Audi e-tron Sportback, la fel precum conceptul dezvăluit în primăvara anului trecut. Aceste două modele urmează să fie produse la uzina pe care Audi o deține în Belgia la Bruxelles.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru