Audi pregătește un SUV electric compact: conceptul va debuta pe 5 martie la Geneva

de Paul Cosma
Luni, 11.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va prezenta la Geneva conceptul unui viitor SUV electric compact, ce va fi dezvoltat pe platforma MEB a grupului VW. Prezentarea conceptului este programată pe data de 5 martie.

După prezentarea SUV-ului e-tron în 2018, Audi se pregătește să introducă un nou vehicul în gama de modele electrice.

Nemții au anunțat dezvăluirea unui concept ce prefigurează un viitor SUV electric compact. Conceptul va fi prezentat pe 5 martie la Geneva, iar Audi spune că viitorul model electric va fi dezvoltat pe plaftorma MEB a grupului Volkswagen.

Noul SUV electric compact ar urma să aibă o versiune de serie cel târziu la final de 2020, iar Audi estimează că primele exemplare vor ajunge la clienți din 2021.

Fără să ofere alte detalii, nemții spun că mașina va fi construită la fabrica VW din Zwickau (Germania), alături de hatchback-ul compact ID.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    AUDI Q3 Electric ?!....
    Daca BMW a prezentat X3 Electric iar MERCEDES BENZ va arunca in curand EQB in lupta electricelor - este foarte probabil ca AUDI sa se poziționeze si ea in segmentul SUV-urilor mai mici....
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru