Automarket lansează un nou serviciu împreună cu ING: află rapid cât este rata pentru mașina pe care vrei s-o cumperi

de Automarket.ro, Foto: Dreamstime.com
Miercuri, 07.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket lansează împreună cu ING un serviciu prin care afli instant valoarea ratei pentru mașina pe care vrei să o cumperi, în cadrul secțiunii Mașini Noi de pe site.

Achiziționarea unei mașini noi presupune de cele mai multe ori un efort financiar major pentru șoferii din România, motiv pentru care aceștia apelează frecvent la diverse soluții de creditare.

Pentru a veni în întâmpinarea acestora, Automarket lansează un serviciu împreună cu ING, prin care afli instant pe site care poate fi rata pentru mașina pe care vrei să o cumperi, fără niciun click suplimentar.

Astfel, în cadrul secțiunii Mașini Noi de pe site, la fiecare model și versiune în parte, sub prețul cu toate taxele incluse este menționată și valoarea de la care porneşte rata lunară pentru achiziționarea mașinii prin creditul pe repede 'nainte oferit de ING. În acest fel, vei putea estima mai repede și mai bine costurile pe care le-ar presupune achiziționarea mașinii respective printr-un credit. 

Valoarea ratei este afişată în lei, întrucât creditul se acordă exclusiv în lei. Valoarea ratei este actualizată în timp real în funcţie de rata de schimb LEU-EURO anunțată zilnic de BNR.

Pentru calcularea ratei lunare s-a luat în considerare o perioadă de rambursare de 5 ani şi dobânda valabilă în cazul încasării salariului la ING şi a încheierii unei asigurări de viaţă şi şomaj:

● 10.49% pe an pentru un credit de până la 20.000 lei;
● 9.75% pe an pentru un credit între 20.000 - 50.000 lei;
● 7.98% pe an pentru un credit de peste 50.000 de lei.

Printre avantajele oferite de ING se numără posibilitatea de a primi banii pe loc, inclusiv online prin serviciul de internet banking ING Home'Bank în cazul în care ești deja client ING.

Pentru a fi eligibil pentru un astfel de credit trebuie să ai peste 18 ani, un venit lunar de cel puțin 1.000 de lei și o vechime în muncă de cel puțin un an, din care minim 6 luni vechime la actualul angajator și fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an. 

Comentarii (4)

  • Suflete caritabile băncile astea - p-ăl mai sărac cu credit mic văz că-l ard c-o dobîndă mai mare. :-)

    Ia-n să studiem totuși condițiile: venit minim 1.000 lei deci, iar rata (tot minimă) ...775 la o Dacie cheală. Poate-mi explică cineva cum rămîne însă cu noua limită de-ndatorare stabilită de BNR?
    ...Adică 40% parcă. Sau 400 lei - leșinați, clar. :-)))
    25 0
  • Automarket lanseaza un serviciu impreuna cu ING: afla rapid ca tot Golful SH e cea mai buna masina pentru Romania. :D
    16 1
  • @PMC: Cred că la Golf 4 te refereai - hmm, cred că-s mai multe înmatriculate la noi decît Daciile. Ce-i drept, a fost o generație VW fiabilă.

    P.S. Acu observai o (nouă) scumpire a Daciilor - și nu chiar minoră. N-ar strica poate o țâră de publicitate nici fenomenul ăsta... ;-)
    14 0
  • mircea badea
    mda, astia fac bani din nimic. de ce nu avem dobanzi ca in vest, fara sa mai calculam?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru