Automarket reprezintă România la Porsche Performance Drive - 1500 de kilometri cu Panamera diesel prin estul Europei

de Mircea Meșter
Vineri, 20.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Istanbul-Budapesta, via Bucureşti. Acesta este traseul pe care echipele care reprezintă opt ţări europene vor duce caravana Porsche Performance Drive timp de cinci zile prin estul continentului. Automarket face parte din echipa României.

Esential 1500 de kilometri va avea traseul pe care vor concura cele 10 echipe pentru a stabili cel mai economic şi în acelaşi timp cel mai rapid echipaj.
5 zile va dura Porsche Performance Drive.
4 ţări va străbate caravana: Turcia, Bulgaria, România şi Ungaria.
Peste 1500 de kilometri în cinci zile prin estul Europei cu Porsche Panamera diesel. La prima vedere, alăturarea termenilor "Porsche" şi "1500 de kilometri" ar putea da impresia că vorbim de un spectacol al vitezei, de un traseu de neuitat în care cel de la volan se va lăsa în mrejele elegante şi sportive ale sedanului mărcii din Stuttgart. Cum ar fi, însă, dacă în ecuaţie aducem şi termenul "consum"?

10 ECHIPE DIN 8 ŢĂRI PRIN SUD-ESTUL EUROPEI

10 echipe formate din jurnalişti şi pasionaţi ai mărcii Porsche din 8 ţări europene vor porni marţi, 24 iulie, pe un traseu care leagă Istanbulul de Budapesta via Bucureşti şi Sibiu. Caravana Porsche Performance Drive, din care va face parte şi Automarket.ro, va trece săptămâna viitoare prin patru ţări (Turcia, Bulgaria, România şi Ungaria) în căutarea celei mai economice şi în acelaşi timp rapide echipe de jurnalişti.

Şi nu numai. Pe traseu vor fi organizate popasuri interesante şi probe de condus supersportiv.

Întrecerea va putea fi urmărită live, kilometru cu kilometru, pe pagina oficială a evenimentului, în timp ce noua pagină de Facebook a mărcii Porsche va aduce şi ea fotografii inedite, clipuri de pe traseu şi un concurs interesant, în urma căruia cei care ghicesc ţara câştigătoare dintre cele care participă la competiţie vor putea câştiga un accesoriu Porsche Performance Drive 2012.

Traseul oficial Porsche Performance Drive 2012.

AUTOMARKET REPREZINTĂ ROMÂNIA

Automarket este unul dintre membrii care vor reprezenta România în concurs, reprezentantul portalului nostru făcând parte din una dintre cele două echipe aliniate de România în Porsche Performance Drive 2012. În plus, şoselele româneşti urmează să găzduiască cea mai mare parte a celor peste 1500 de kilometri ai traseului. Pe lângă România, în competiţia care va avea stopuri la Istanbul, Varna, Bucureşti, Sibiu şi Budapesta sunt implicate echipe din Turcia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Ucraina, Polonia şi Elveţia. 

Automarket vă va prezenta competiţia prin fotografii de atmosferă din cadrul acesteia postate pe pagina noastră de Facebook.

În plus, la finalul fiecărei zile de competiţie, vă vom ţine la curent cu atmosfera din Porsche Performance Drive cu un mini-raport al etapei care va fi publicat pe site.

Comentarii (9)

  • Pinguinul_nuclear
    Eu nu inteleg ce vor ei sa demonstreze prin acest model Panamera?Pentru ca nu arata nici a limuzina dar nici a masina de familie,arata banal,barem Porsche se tine cat decat bine la fiabiitate,fata de restul marcilor nemtesti.
    6 26
  • Nea Sandu
    Foarte tare!!! Va fac cu mana daca va vad. As vrea sa vad si un program, sa stiu cand ajungeti pe Transfagarasan. Ca asa cum vad pe harta e si un mic ocol pe acolo.
    10 1
  • Alex Seremet (BMW)
    Mult succes! Super proiect.
    11 0
  • Pff ce masina!!
    Cat va invidiez!! :)
    Bafta!
    11 0
  • .marius.
    Cand faceti angajari pe la redactie ? Sa m-apuc sa plagiez lucrari ca deh...sa dea bine la CV. :D
    Voi nu trebuie sa aveti concediu, va distrati la munca ! ;) Bravo !
    Astept impresii !
    5 0
  • AndreiRN
    Daca i-ar vedea Porsche acuma s-ar intoarce in sicriu.
    Asta nu e Porsche ci o caricatura din bucati de VW.
    6 14
  • Alex Radoi
    Formularea corecta ar fi "Si Automarket reprezinta Romania... [...]", fiindca vad ca si baietii de la ProMotor vor fi cu voi acolo... Deci...
    1 3
  • .marius.
    @Alex Radoi
    Un rand daca mai citeai dadeai peste urmatoarea formulare "Automarket este unul dintre membrii care vor reprezenta România în concurs ". :)
    4 0
  • Alex Radoi
    Ai dreptate. Totusi, titlul ramane unul de cancan, din punctul meu de vedere. :)))
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru