Porsche Performance Drive

Joi, 16 Octombrie 2014 | Reportaj

Porsche Performance Drive: Cayenne şi cele opt lumânări colorate

Porsche Performance Drive mi-a oferit ocazia de a experimenta cele două feţe ale brandului german: cea sportivă, pe care o cunoaştem cu toţii, şi cea dedicată terenului accidentat, unde Cayenne începe să devină un etalon.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Reportaj

Porsche Performance Drive, ultima zi: cea mai bună, dar şi cea mai amară performanţă românească din istoria competiţiei

Echipajul României a terminat Porsche Performance Drive 2014 pe locul al doilea, după ce a condus competiţia pentru mai mult de jumătate din timp.
Duminica, 12 Octombrie 2014 | Reportaj

Porsche Performance Drive: Georgia are Transfăgărăşanul ei, dar noi l-am dovedit

România continuă să conducă în clasamentul Porsche Performance Drive. Suntem pe primul loc deşi am luptat din greu astăzi cu serpentinele celui mai frumos drum din Georgia, un adevărat Transfăgărăşan.
Duminica, 12 Octombrie 2014 | Reportaj

Porsche Performance Drive, ziua 2: Prima victorie românească

A doua zi de Porsche Performance Drive a fost dulce. Am avut cel mai mic consum şi am câştigat etapa. Suntem pe primul loc şi deja începe să ne placă Georgia.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | Reportaj

Porsche Performance Drive, ziua 1: Între bâlciul turcesc şi Las Vegas-ul georgian

Porsche Performance Drive a început. Prima zi de competiţie ne-a adus de la Trabzon, Turcia, până în Batumi, Georgia. Am reuşit un onorabil loc doi şi ne pregătim pentru o nouă provocare georgiană.
Sambata, 28 Iulie 2012 | General

1500 de kilometri cu Porsche Panamera prin Europa de Est. Final de traseu la Budapesta

Caravana Porsche Panamera diesel a ajuns la punctul terminus: Budapesta. După peste 1500 de kilometri parcurși prin Europa răsăriteană în patru zile, echipajul care a reușit cel mai bun consum mediu cu Panamera a fost cel al Ucrainei.
Vineri, 27 Iulie 2012 | General

FOTOREPORTAJ: Cu Porsche 911 și Boxster pe Transfăgărășan

Patru ore cu Porsche 911 și Boxster pe cea mai frumoasă șosea a României îți schimbă complet punctele de reper. Preferăm să lăsăm imaginile să vorbească pentru noi după una dintre cele mai frumoase experiențe din cariera unui jurnalist auto.
Joi, 26 Iulie 2012 | General

1500 de kilometri cu Porsche Panamera prin Europa de Est. Am ajuns la București!

Caravana Porsche Performance Drive a ajuns astăzi la București, unul dintre punctele intermediare ale traseului. Am reușit să coborâm consumul lui Panamera diesel la un uluitor 5.6 litri/100 km.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | General

1500 de kilometri cu Porsche Panamera. Ziua a doua: Istanbul-Varna

Între autostrăzile impecabile care leagă Istanbul de Uniunea Europeană și eternele șosele bulgărești care ne-au dus la Varna, Porsche Panamera ne-a arătat că o limuzină sport poate fi economică: 6.4 litri/100 km după peste 400 de kilometri de traseu.
Marti, 24 Iulie 2012 | General

1500 de kilometri cu Porsche. Ziua întâi: 3 ore pe Istanbul Park

Călătoria noastră de la Istanbul la Budapesta - via Bulgaria și România - cu Porsche Panamera a început cu o surpriză din partea organizatorilor: o zi de teste pe circuit cu întreaga gamă sportivă Porsche: 911, Boxster și Panamera.
Vineri, 20 Iulie 2012 | General

Automarket reprezintă România la Porsche Performance Drive - 1500 de kilometri cu Panamera diesel prin estul Europei

Istanbul-Budapesta, via Bucureşti. Acesta este traseul pe care echipele care reprezintă opt ţări europene vor duce caravana Porsche Performance Drive timp de cinci zile prin estul continentului. Automarket face parte din echipa României.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche 911, Porsche Panamera, Porsche Boxster, Porsche Panamera diesel, Porsche Performance Drive, consum Porsche, Istanbul Park, consum Porsche Panamera diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru