Avanpremieră la T-Roc R? Volkswagen T-Rocstar anticipează lansarea versiunii de performanță pentru noul SUV

de Daniel Popescu
Vineri, 24.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit în China noul T-Rocstar, care cel mai probabil anticipează lansarea versiunii de performanță T-Roc R în Europa.

Volkswagen a confirmat încă din primăvara acestui an că intenționează să extindă gamă de modele de performanță sub brandul R și în cazul SUV-urilor, mai ales că popularitatea acestora este în creștere.

Speculațiile indicau încă de la vremea respectivă că primul pe lista ar putea fi Volkswagen T-Roc R, iar constructorul german a oferit acum cel mai bun indiciu în acest sens.

La Salonul Auto desfășurat în această perioadă în localitatea chineză Guangzhou, nemții s-au prezentat cu Volkswagen T-Rocstar Concept. În esență vorbim despre un T-Roc clasic care a primit câteva îmbunătățiri de natură estetică pentru un aspect mai sportiv.

Volkswagen nu a intrat în detalii cu privire la natura schimbărilor, iar în cazul sistemului de propulsie s-a limitat să afirme că nou concept are un motor pe benzină și transmisie integrală.

Totuși, chiar și acest aspect minor poate reprezenta un indiciu cu privire la lansarea unui T-Roc R, întrucât un sistem de propulsie format din motor pe benzină și tracțiune integrală este disponibil în prezent și pe Golf R. În cazul compactei vorbim despre o unitate turbo TSI de 2.0 litri care generează 310 cai putere și este acompaniat de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau de una automată cu 7 trepte.

Via Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru