Bentley a dat undă verde SUV-ului său: lansare în 2016

de Sebastian Toma
Marti, 23.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanţii mărcii Bentley au confirmat oficial lansarea primului lor SUV. Modelul a primit undă verde pentru producţie şi va debuta în 2016.

Esential 4 modele va avea Bentley în gamă începând cu anul 2016.
Bentley Motors a confirmat oficial dezvoltarea primului SUV din gama sa. Pentru moment, cel de-al patrulea model al englezilor nu are încă un nume, dar ştim că va debuta în 2016. Până atunci, Bentley lucrează la dezvoltarea noului lor model, care va genera 1.000 de locuri de muncă în Regatul Unit şi va aduce investiţii de 800 de milioane de lire sterline. Anunţul a fost efectuat de Dr. Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen Group, în compania lui David Cameron, premierul Regatului Unit.

"Industria auto este unul dintre puţinele sectoare care înfloreşte în Regatul Unit. În Regatul Unit, odată la 20 de secunde, un vehicul părăseşte o linie de producţie şi tocmai am lansat o strategie guvernamentală pentru a continua succesul industriei auto din Marea Britanie. Sunt încântat că Bentley construieşte un nou vehicul aici, nu doar prin faptul că va crea o mie de locuri de muncă, dar va asigura siguranţa mai multor locuri de muncă şi va mări oportunităţile de instruire pentru personalul calificat", a declarat David Cameron, premierul Regatului Unit.

Urmareste Automarket
Odată cu anunţul lansării noului model, englezii au anunţat că SUV-ul lor va fi cel mai puternic şi cel mai luxos din lume.
Bentley se aşteaptă să vândă aproape 7.000 de unităţi ale SUV-ului în fiecare an, în vederea atingerii ţintei de 15.000 unităţi vândute pe an până în 2018, dictată de strategia concernului Volkswagen, care deţine marca din Crewe.
O declaraţie anterioară a reprezentanţilor Bentley anunţa că SUV-ul ar putea fi produs în uzina din Bratislava, însă noul comunicat al englezilor confirmă menţinerea tradiţiei la fabrica din Crewe.

Via Bentley

Comentarii (2)

  • O sa scoata un profit fain de pe modelul asta.

    Primul Volswagen transformat in Bentley.
    5 3
  • Adrian
    O sa scoata profit, o sa fie luxos si performant dar ca design o sa fi e cel mai urat. Ca orice Bentley de altfel...cel putin mie nu imi plac.
    Lamborghini ar trebuii sa scoata SUV-SAV. Macar va arata bine si vanzarile sigur ar depasi Bentley'ul...
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru