BMW a demarat producția noului Seria 8 Cabrio: decapotabila bavarezilor este asamblată în cadrul fabricii din Dingolfing, Germania

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Seria 8 Cabrio a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Dingolfing, Germania. Modelul constructorului bavarez este disponibil cu două motorizări, vârful de gamă fiind capabil să ofere 530 de cai putere.

În urmă cu câteva zile, BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 8 Cabrio. Acum, producătorul german a anunțat că modelul decapotabil a intrat deja pe linia de asamblare a fabricii din Dingolfing, Germania.

În cadrul uzinei din Dingolfing, BMW asamblează următoarele modele: Seria 3 GT, Seria 4 Gran Coupe, Seria 5, Seria 6, Seria 7 și Seria 8 Coupe. Conform oficialilor producătorului german, în 2017, pe poarta fabricii din Dingolfing au ieșit peste 376.000 de mașini.

Pentru ca versiunile din noua gamă Seria 8 să poată fi asamblate la Dingolfing, constructorul german a investit câteva sute de milioane de euro. Nemții au implementat o serie de sisteme de transport autonome, dispozitive inteligente și tehnologii noi.

Noul BMW Seria 8 Cabrio va fi disponibil cu două sisteme de propulsie. Versiunea de top poartă numele de M850i xDrive Cabrio și are un motor V8 de 4.4 litri care produce 530 de cai putere și 750 Nm. Cea de-a doua versiune primește indicativul 840d xDrive Cabrio și mizează pe un motor diesel de 3.0 litri capabil să genereze 320 de cai putere și 680 Nm.

Plafonul din material textil poate fi operat până la viteze de maxim 50 km/h, iar timpul necesar pentru ridicarea sau coborârea acestuia este de 15 secunde.

Comentarii (1)

  • mircea badea
    :))) diesel pe o decapotabila. rusine, bmw!

    e cumva combina? iti sare graul direct pe gat.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru