Buick Cascada - varianta americană a decapotabilei Opel a debutat oficial

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 11.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
General Motors va comercializa modelul decapotabil Cascada și pe piața nord-americană, dar sub marca Buick. Modelul decapotabil va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.

Primele imagini cu varianta americană a modelului decapotabil Cascada au debutat oficial cu o zi înainte de prima zi a Salonului Auto de la Detroit, primul eveniment major al anului. General Motors a decis să îmbogățească gama mărcii americane Buick cu un model decapotabil și a ales Cascada, un automobil familiar europenilor. În Europa, Cascada face parte din gama de modele Opel și Vauxhall.

Este primul model Buick decapotabil după o pauză de 25 de ani. Nu există prea multe diferențe față de varianta europeană, Cascada cu emblemă Buick păstrând farurile cu lumini de zi LED și sof-top-ul ce are nevoie de 17 secunde pentru a se decapota. Operațiunea poate fi făcută și în mers dacă nu rulăm mai repede de 50 km/oră. La interior au fost păstrate majoritatea elementelor de la varianta Opel, cockpitul fiind finisat cu inserții metalice. Buick Cascada va avea scaune încălzite și sistemul de infotainment IntelliLink cu display de 7 inch. Pentru a își proteja pasagerii în caz de răsturnare, Buick Cascada folosește un set de roll-bar-uri ce apar automat atunci când se detectează o răsturnare iminentă.

Urmareste Automarket
La capitolul motorizări, Buick Cascada va folosi motorul turbo pe benzină de 1.6 litri și 200 CP ce va fi asociat exclusiv cu o cutie de viteze automată cu șase trepte.
În Statele Unite ale Americii, vânzările pentru noul Buick Cascada vor începe anul viitor.

Via GM

Comentarii (3)

  • @mntsn parca se plangea ca numai vede decapotabile....

    uite ca a aparut una, si arata chiar bine; interesant si sistemul de siguranta
    7 7
  • Au luat imaginile de la Opel Cascada si au pus sigle Buick... jenant.
    6 11
  • @lorinczi - esti ok? Sau era o gluma?...
    Masina este intr-adevar identica cu versiunea Opel, si nimeni nu zice altceva, dar ce zici tu acolo e altceva...
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru