Cântec de lebădă: Mercedes-Benz lansează SLC Final Edition

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz SLC nu va mai primi o nouă generație, motiv pentru care nemții lansează versiunea Final Edition. Aceasta va putea fi comandată începând cu 22 februarie și promite o serie de elmente de interior și de exterior cu totul și cu totul speciale.

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la SLC Final Edition. Versiunea anunțată acum va putea fi comandată începând cu 22 februarie, urmând ca primele exemplare să ajungă în showroom-uri începând cu luna martie.

Roadsterul constructorului german nu va primi o nouă generație, iar varianta SLC Final Edition propune o serie de elemente de design speciale. Clienții vor putea comanda roadster-ul din Stuttgart în nuanța Sun Yellow, o culoare menită să ne amintească de primul SLK (vechea denumirea a modelului german) lansat în 1996.

Mercedes-Benz spune că varianta Final Edition va fi disponibilă în versiunile de motorizare SLC 180 (1.6 litri, 156 CP, 250 Nm), SLC 200 (2.0 litri, 184 CP, 300 Nm), SLC 300 (2.0 litri, 245 CP, 370 Nm) și AMG SLC 43 (3.0 litri, 390 CP, 520 Nm). Indiferent de varianta aleasă, modelul va fi echipat cu pachetul de exterior AMG și cu jantele AMG de 18 inch.

La interior, clienții se vor bucura de o tapițerie din Nappa, de scaune sport și de accesorii din aluminiu.

Tot aici, nemții au pregătit un volan sport, sistemul Airscarf și elemente inscripționate cu denumirea modelului. Pentru moment, nemții nu au publicat și lista de prețuri pentru piața din România.

Debutul lui Mercedes-Benz SLK a avut loc în 1996 în cadrul Salonului Auto de la Torino. Primul facelift a fost lansat în 2000, în timp ce a doua generație a fost prezentată în 2004 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Actuala generație a debutat în 2011, iar în urmă cu trei ani nemții au lansat un facelift consistent și, totodată, au trecut la noua denumire SLC.

Comentarii (4)

  • Umbla o stire ca si TT-ul nu va mai avea o noua generatie...vesti destul de proaste
    4 0
  • Daca in 2004 Mercedes vindea in Europa 38 417 Slk-uri,in 2017 a vandut 542 de bucati iar in 2018 doar 218. Poate daca-l faceau si suv sareau instant clientii cu banii :)
    9 0
  • hazard
    astia au invatat prea multe de la Renault, schimba un stift la ea si o fac serie limitata :), poate mai vand doua bucati, hai trei. Daca fac o serie limitatat SLC FIDJI EDITION imi iau eu doua :)
    1 0
  • Acum înțelegeți de ce Bmw și Toyota au colaborat pentru Z4 și Supra, este in segment din ce în ce mai restrâns, nu mai renteaza de unul singur.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru