Căpitanul echipei Chelsea și-a cumpărat un Ferrari 275 GTB, evaluat la peste două milioane de euro

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
John Terry, căpitanul echipei de fotbal Chelsea Londra, a făcut loc în garajul său unui Ferrari 275 GTB, o mașină extrem de rară, estimată la aproximativ două milioane de euro.

A devenit deja o regulă ca fiecare fotbalist care atinge apogeul carierei sale să își cumpere un automobil produs de Ferrari sau Lamborghini. Producătorii de supercaruri au mulți clienți din lumea fotbalului.

Sunt însă și fotbaliști care nu privesc mașinile brandurilor enumerate mai sus ca pe niște soluții ingenioase de atragere a publicului feminin. Iar una dintre aceste excepții este John Terry, căpitanul formației engleze de fotbal Chelsea.

Terry are o pasiune pentru mașinile clasice, pe care încearcă să o întrețină cu exemplare rare și de o importanță istorică majoră. În garajul căpitanului și-a găsit loc de curând și un Ferrari 275 GTB, una dintre cele mai râvnite mașini produse de Ferrari. Evaluată la peste două milioane de euro, mașina lui John Terry ar putea atrage un preț și mai mare dacă ar fi scoasă la licitație.

Ferrari 275 GTB a fost produs între anii 1964 și 1966, într-un număr extrem de limitat de unități. Propulsia este asigurată de un motor V12 de 3.3 litri, capabil să ofere între 280 și 300 de cai putere.

Comentarii (4)

  • Pai la cate meciuri ''au vandut'' cred si eu :))))
    1 1
  • Scorpionul_negru
    Pun pariu ca nici seful cel mare Roman Abramovici nu detine asa ceva sau o masina atat de scumpa. Ala e pasionat de yacht-uri in schimb. Eclipse , Pelorus de peste 1.5 miliarde de euro :)))
    2 1
  • Sandu al-III-lea
    Pai cand ai o gramada de bani iti permiti...si o Dacie,nu?:))))
    0 0
  • Cred ca ceea ce trebuie sa remarcam este diferenta de gusturi intre ai lor si ai nostrii... Fotbalistii romani care evoluau la echipe mari nu stiau ce suv-uri enorme sa-si cumepre. Baiatul asta prefera o masina clasica. Desigur o sa-mi spuneti ca ai nostrii nu aveau salarii atat de mari. Asa o fi. Insa exista si masini clasice la preturi mai modeste.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru