Cel mai dorit taximetrist Uber din lume: 5700 de cereri în doar şase ore

de Bogdan Mirică
Marti, 19.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uber Suedia a apelat la serviciile unei celebrităţi şi s-a trezit cu 5700 de cereri în doar şase ore. Deşi maşina folosită a fost una extrem de rapidă, doar 11 cereri au fost onorate.

Dacă în România Uber abia începe să îşi facă loc printre preferinţele publicului, destul de timid şi încolţit de legislaţia din ţara noastră, în ţări civilizate precum Suedia, serviciul se promovează cât mai ingenios.

Jon Olsson, schior profesionist şi un pasionat al supercarurilor, se numără printre cei mai noi şoferi ai aplicaţiei Uber. Olsson nu se putea angaja însă decât la volanul unei maşini extrem de rapide: propriul său Audi RS6 DTM.

Din păcate, Olson a fost disponibil pentru utilizatorii Uber vreme de numai şase ore. Suficient însă pentru a primi un număr record de cereri: 5700. Dintre acestea, doar 11 au fost onorate, mulţi dintre cei care au cerut cursa fiind însoţiţi şi de prieteni.

Esential 5700 de cereri a adunat Jon Olsson în cele şase ore pe care le-a petrecut ca şofer Uber.
Maşina lui Jon Olsson a făcut vâlvă pe străzile din Stockholm, fiind o apariţie neobişnuită cu pachetul de caroserie agresiv şi cu sunetul puternic al motorului V8 bi-turbo de 4.0 litri.
Un motor care a primit două turbocompresoare din aur de 18 karate pentru a dezvolta o putere impresionantă de 950 de cai, cu mult peste cei 560 oferiţi de versiunea de serie.
Atunci când foloseşte benzină pentru competiţie, motorul poate oferi chiar 1000 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru