Cel mai puternic model din istoria Ferrari va renunța la acoperiș: LaFerrari Spider a fost confirmat oficial

de Bogdan Mirică
Marti, 03.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Marchionne, recent încoronatul CEO al Scuderiei italiene, a anunțat că gama Scuderei se va lărgi în scurt timp cu un nou model: decapotabilul LaFerrari Spider.

Abia instalat în fotoliul de CEO al Ferrari, deținut în trecut de ilustrul Luca Marchionne, Sergio Marchionne, actualmente și președinte al Alianței Fiat Chrysler, a făcut deja un anunț cu privire la planurile de viitor ale Scuderiei.

Ideea unei decapotabile bazate pe spectaculos LaFerrari a fost vehiculată încă de acum trei ani, când hipercarul italian a fost dezvăluit pentru prima dată publicului. Deși oficialii italieni au infirmat în tot acest timp o posibilă variantă de caroserie fără acoperiș, Sergio Marchionne a decis să facă lumină.

Noul CEO a confirmat dezvoltarea unui LaFerrari Spider în cadrul unui interviu acordat publicației AutomobileMagazine. ”Singurul produs care va avea legătură cu LaFerrari va fi modelul Spider. Nu ar mai trebui să fie nici un secret pentru nimeni, având în vedere că potențialii clienți au fost deja abordați pentru comenzi,” a declarat Marchionne.

Nu ar mai trebui să fie nici un secret pentru nimeni, având în vedere că potențialii clienți au fost deja abordați pentru comenzi,Sergio

Sergio Marchionne
noul CEO Ferrari
Varianta Spider va fi identică cu cea coupe, singurele diferențe urmând să apară la nivelul acoperișului și ale structurilor de ranforsare adăugate pentru a spori rigiditatea structurală.
Arhitectura hibridă va rămâne aceeași, ceea ce înseamnă că ne vom aștepta la aceeași putere: 963 de cai și 900 de Nm.

Surse neoficiale vorbesc despre o producție extrem de limitată, adică numai 50 de exemplare. Fiecare unitate va avea un preț dublu față de cel al coupe-ului, adică 2.4 milioane de euro. 

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru