Cerere ridicată pentru Citroen Berlingo și Peugeot Partner: francezii măresc producția celor două modele la uzina din Portugalia

de Petre Barac
Sambata, 20.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul PSA a anunțat mărirea echipei de producție la fabrica sa din Mangualde, Portugalia, ca să facă față cererii ridicate pentru modelele produse acolo, respectiv Citroen Berlingo și Peugeot Partner.

Până să fie înlocuite cu o generație nouă în acest an, dezvoltată împreună cu Opel, modelele Berlingo și Partner se bucură de succes pe finalul acestei generații.

Ca să facă față cererii ridicate din partea clienților, francezii de la PSA au anunțat creșterea producției pentru cele două modele, care sunt construite din 2009 în cadrul fabricii din Mangualde, Portugalia.

Grupul auto va introduce o echipă suplimentară de producție, de circa 200 de angajați, începând cu luna aprilie. În aceeași fabrică urmează să fie produs și noul model Combo, ca urmare a integrării brandurilor Opel/Vauxhall în PSA.

Anul trecut, uzina portugheză a livrat peste 53.000 de vehicule comerciale, cea mai bună performanță din ultimii 4 ani, potrivit constructorului.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru