CNAIR va trimite notificări pentru expirarea rovinietei: mesajele vor fi transmise pe e-mail cu două zile înainte

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 11.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CNAIR a anunțat că persoanele care cumpără roviniete de pe portalul erovinieta.ro vor fi notificate prin email cu două zile înainte de expirarea acesteia.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) oferă propriul serviciu online de achiziționare a rovinietelor de pe portalul erovinieta.ro, iar acum anunță introducerea unei opțiuni suplimentare.

Astfel, cei care cumpără roviniete cu valabilitate mai mare de 30 de zile vor primi o notificare pe email cu două zile înainte de expirare, pentru a fi astfel atenționați să cumpere o nouă rovinietă.

"Ca urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul acestui portal", precizează CNAIR într-un comunicat de presă.

Opțiunea este valabilă doar pentru utilizatorii înregistrați ai portalului, iar notificarea va fi trimisă pe adresa de email folosită la activarea contului. În plus, utilizatorul trebuie să activeze manual opțiunea din secțiunea Profil, prin bifarea căsuței corespunzătoare.

Via Agerpres

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru