Detalii despre viitoarea generație Renault Captur: design influențat de Kadjar, tehnologii noi și versiune plug-in hybrid

de Cornel Șocariciu
Sambata, 22.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Renault Captur va fi prezentată în 2019. Francezii pregătesc un SUV cu dimensiuni ceva mai mari, cu tehnologii moderne și cu motorizări revizuite. Zvonurile spun că din 2020, noul Captur va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.

Renault a lansat faceliftul primei generații Captur în 2017, iar conform unor surse apropiate companiei, noua generație va fi prezentată în 2019. Un prototip al noii generații a fost deja surpris de fotografii spion, iar presa din Marea Britanie oferă și câteva detalii interesante despre noutățile pregătite.

Noua generație a SUV-ului va crește ușor în dimensiuni, întrucât lungimea acesteia va fi de 4.2 metri, comparativ cu cei 4.12 metri oferiți în prezent de varianta cu facelift (foto). La nivel estetic, francezii nu vor veni cu schimbări majore, linia generală urmând să fie păstrată. Totuși, voci apropiate companiei spun că vom vedea și mai multe influențe venite din partea lui Renault Kadjar.

Viitorul Captur va miza pe o versiune revizuită a arhitecturii CMF-B. Gama de propulsoare va avea ca punct de referință noul motor de 1.33 litri pe benzină dezvoltat în parteneriat cu Mercedes-Benz. Unitatea a fost deja anunțată pentru versiunea Captur facelift și va putea fi comandată în versiunile de 130 CP și 150 CP.

Totodată, sursele spun că francezii nu vor renunța la unitatea diesel de 1.5 litri.

O variantă echipată cu un sistem mild-hybrid la 48V și motor diesel ar urma să fie introdusă la scurt timp de la debut, în timp ce zvonurile spun că vom vedea și o versiune plug-in hybrid din 2020.

La interior, viitorul SUV Renault Captur ar urma să sosească cu noutăți majore. Francezii vor să introducă un sistem de infotainment cu ecranul poziționat pe verticală plus o mulțime de sisteme de asistență care să asigură o rulare semi-autonomă în anumite condiții de trafic.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru