Fiat își arată talentul la utilitare: noul Talento este clona lui Renault Traffic

de Bogdan Mirică
Sambata, 26.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat continuă să acorde o atenție deosebită segmentului utilitarelor și dezvăluie noul Talento, fratele italian al deja popularelor Opel Vivaro și Renault Traffic.

Fiat are o tradiție îndelungată în segmentul modelelor utilitare, divizia sa specializată în acest vehicule, Fiat Professional, fiind extrem de populară în Europa. Chiar și așa, constructorul italian continuă să își lărgească gama de utilitare odată cu introducerea modelului Talento, un vehicul comercial poziționat între Fiat Ducato și Fiat Doblo Cargo.

Modelul este de fapt o reinterpretare cu sigla Fiat a modelelor Opel Vivaro și Renault Traffic, cei trei producători fiind uniți printr-un parteneriat în acest segment. Un parteneriat care îi ajută să dezvolte modele noi cum sunt Talento, Vivaro și Traffic, fără costuri ridicate.

Esential 145 de cai putere va avea cel mai puternic Fiat Talento.
Noul Fiat Talento va lua naștere la uzina Renault din Sandouville, în nordul Franței, dar va adopta un design diferit de cel al fraților săi, cu un aspect frontal adaptat liniilor Fiat.

Noul Talento va folosi doar motoare diesel, turbo sau biturbo, cu puteri de până la 145 de cai, asociate unei transmisii manuale cu șase trepte.

Noul Fiat Talento va fi disponibil în patru variante de caroserie, dintre care una și pentru pasageri. Comenzile se vor deschide în luna mai, primele livrări urmând să se facă în vara acestui an. 

Comentarii (2)

  • Niste conationali vor fi extrem de atrasi si totodata incantati de masina asta.Nu dam nume.
    2 0
  • HAHAHAHAHAHAH
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru