Ford Mustang: 9300 de doritori au rezervat online primele 500 de maşini puse la dispoziţie de Ford pentru Europa

de Mircea Meșter
Miercuri, 28.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia deschiderii comenzilor pentru noua generaţie Ford Mustang în Europa, 9300 de doritori s-au arătat interesaţi de noul model, deşi Ford are la dispoziţie doar 500 de maşini. "Reacţia clienţilor a fost compeşitoare", spun oficialii mărcii.

Esential 9300 de comenzi a strâns Ford în cele 120 de minute ale finalei Champions League 2013/2014.
500 de maşini pusese Ford la dispoziţia potenţialilor doritori.
După ce Ford a anunţat că primele 500 de exemplare Mustang destinate Europei vor putea fi rezervate în cursul finalei Champions League, care a avut loc sâmbăta trecută, divizia europeană a constructorului american revine cu o serie de informaţii foarte interesante despre primirea pe care publicul de pe Bătrânul Continent i-a pregătit-o unuia dintre cele mai cunoscute modele din istoria mărcii. 

Conform celor de la Ford, nu mai puţin de 9300 de clienţi au completat formularul de rezervare pentru un exemplar Mustang al generaţiei lansate oficial la sfârşitul anului trecut. "Valul" de doritori a fost atât de mare, încât cele 500 de exemplare prestabilite au fost rezervate la 30 de secunde de la startul finalei care s-a disputat între Real Madrid şi Atletico Madrid şi a fost câştigată de Real cu 4-1 după prelungiri.

Deşi Ford nu a anunţat cum îi va împăca pe clienţii care nu au reuşit să prindă un loc pe lista de aşteptare pentru Mustang, primii 500 de doritori vor fi invitaţi la showroom-urile dedicate Ford pentru a finaliza cererea online. 

"Eram siguri că apariţia lui Mustang în Europa va crea multă emoţie, însă reacţia pe care am experimentat-o din partea clienţilor în decursul celor 120 de minute ale finalei Champion League a fost copleşitoare", a declarat Roelant de Waard, vicepreşedinte al biroului de Marketing, Vânzări şi Service Ford of Europe.

Noua generaţie a lui Ford Mustang este disponibilă în Europa în două versiuni de motorizare: 2.3 Ecoboost de 305 CP sau 5.0 V8 de 420 CP. Mai multe informaţii despre cea de-a şasea generaţie Mustang puteţi citi AICI.

Comentarii (3)

  • Se pare ca 2.3 ecobost a avut influenta mare in decizia europenilor de a cumpara o masina sport americana. Sunt sigur ca daca nu aveau aceasta motorizare in gama, puteam sa numaram pe degete noile comenzi de Mustang :)
    25 7
  • andrey_1293
    Pentru Mustang e ok motorul, dar am inteles ca motorul asta va fi si pe Focus RS si atunci nu mai e ok. Va dezvolta aproximativ 330 cai. Golf, A-Klasse se mandresc cu 2.0 si 300/355 cai si in plus au tractiune integrala, lucru care nu se mentioneaza la Focus RS ceea ce cred eu ca va fi un mare minus. Ca sa nu mai zic ca Golf R 400 (daca se va produce in serie) se va mandri cu 400 cai si 3.9 sec pana la prima suta.
    1 3
  • Compeșitoare? Seriously?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru