Forța să fie cu tine: Renault prezintă ediția specială Zoe Star Wars

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a prezentat modelul Zoe Star Wars. Ediția specială a fost dezvelită cu ocazia lansării noului film Star Wars: The last Jedi. Noul Zoe Star Wars va fi produs în doar 1.000 de exemplare și va putea fi comandat doar pe piața din Franța.

Renault a pregătit o surpriză atât fanilor din segmentul auto, cât și celor care iubesc peliculele din seria Star Wars. Constructorul francez a prezentat modelul Zoe Star Wars cu ocazia lansării noului film Star Wars: The last Jedi.

Versiunea specială are la bază nivelul de echipare Intens, dar este oferită și cu un sistem audio semnat de Bose, o cameră video pentru mersul cu spatele și jante de 17 inch Techrun. În România, varianta Intens este oferită pentru 34.500 de euro cu TVA. Motorul electric produce 92 de cai putere și 225 Nm, iar autonomia în cliclul NEDC este de 400 de kilometri. 

Caroseria lui Zoe Star Wars va putea fi comandată în patru nuanțe diferite: Glacier White, Pearlescent White, Titanium Grey și Etoile Black. De asemenea, producătorul francez a optat pentru o serie de elemente grafice exterioare inspirate de celebra navă Millennium Falcon.

Noul Renault Zoe Star Wars va fi produs în doar 1.000 de exemplare și va fi comercializat exclusiv pe piața din Franța.

Fanii pot face deja rezervări, urmând ca lista de comenzi să fie deschisă în luna martie a anului viitor. 

Comentarii (2)

  • carcotasu
    varza..VARZA..au trantit un sticker si un badge si ii zic editie speciala. Trebuia sa aiba si niste culori speciale precum: Yoda Green, Darth Vader Black, Rebel Red sau C-3PO Gold. Un sistem de franare automat denumit "Don't hit anything stormtrooper". Cand pornesti masina: sunet sabiei laser. Sa-si tina editia speciala la ei acolo.
    10 0
  • Care este surpriza fanilor din segmentul auto? Alea trei stickere amarate? Si de ce exista aceasta stire in contextul in care masina se va vinde numa' in Franta?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru