Frâu liber imaginației: Skoda Element este un buggy electric, născut dintr-un Citigo

de Bogdan Mirică
Luni, 19.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Citigo poate da naștere unor concepte nebune dacă este lăsat pe mâna unor studenți cu imaginație. Modelul cehilor a fost transformat într-un buggy electric.

Volkswagen nu este singurul producător din Grupul VAG care încurajează tinerii studenți să creeze concepte. Și Skoda le oferă ucenicilor săi ocazia de a da naștere unor mașini unice.

Cobaiul celor 22 de studenți Skoda a fost micul Citigo, omologul lui Volkswagen Up! și Seat Mii. Rezultatul se numește Element și a luat forma unui buggy care folosește un motor electric în locul unității standard de numai un litru.

Prototipul Element devine astfel al doilea model Skoda din istorie echipat cu un propulsor cu zero emisii, după conceptul Vision E, prezentat în primăvara acestui an. Dacă Vision E va avea o finalitate, urmând să dea naștere unei versiuni de serie în 2019, micul Element este doar un exercițiu de design.

Cei 22 de studenți au lucrat 1500 de ore la conceptul Element, reușind să scape de acoperișul minionei, de portiere și de bancheta spate. Portbagajul a fost acum modificat și adăpostește un sistem audio performant.

Comentarii (1)

  • Mda... Sanse uriase pentru a dobandi calitatea de exponat in sectiunea prototipuri a muzeului Skoda ... Mai sunt cateva buggy-iri pe acolo, ba chiar si un off roader ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru