În lipsa unui Mondeo cu mulți cai putere, Ford lansează pachetul sportiv ST Line

de Bogdan Mirică
Luni, 27.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford condimentează aspectul actualului Mondeo cu introducerea unui nou nivel de echipare, denumit ST Line. Acesta oferă un look sportiv atât la interior, cât și la exterior.

Cu ocazia Festivalului de la Goodwood, Ford a dezvăluit un nou nivel de echipare pentru ambele variante de caroserie ale actualului Mondeo. Se numește ST Line și a fost introdusă deja, în urmă cu numai câteva săptămâni, și pe fratele mai mic, Ford Fiesta. După cum o sugerează și numele, nivelul ST Line oferă un aer sportiv modelului de segment D.

Partea frontală a primit un finisaj lucios pentru grila radiatorului, lumini de zi cu LED, o extensie pentru spoilerul față, praguri laterale în culoarea caroseriei, un deflector lucios în partea posterioară, țevi de evacuare cromate, eleron montat pe acoperiș, logo-uri ST Line și jante speciale, cu dimensiuni de 18 sau 19. Aspectul general este completat și de o suspensie sport, care coboară garda la sol cu 10 mm.

La interior, scaunele standard au fost înlocuite cu unele sport, cusute cu ață roșie, îmbrăcate în piele perforată, ca și volanul. Modelele cu transmisie manuală vor primi un levier sport. Cei care aleg cutia automată Powershift vor fi răsplătiți și cu un set de padele ascunse în spatele volanului.

Noul Mondeo ST Line va putea fi comandt doar cu motorizările mai puternice, existente în prezent pe piață: dieselul 2.0 TDCI disponibil cu 150 și 180 de cai putere și versiunea 2.0 bi-turbo de 210 cai putere.

Cei care preferă benzina vor putea alege între un Ecoboost de 1.5 și 160 de cai putere și alte două versiuni de putere ale unității Ecoboost de 2.0 litri: 203 sau 240 de cai.

Comentarii (1)

  • Bobonete
    Imi place foarte mult aceasta masina . Este in concurenta cu MCV-ul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru